Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stralis

kocam rajstopy

Polecane posty

Gość stralis

witam ja od 2 dni nosze podkolanowki dziewczyna niema nic przeciwko temu ale na rajstopy brak mi odwagi i niewiem jak ona nato zaraguje i jak mam jej otym powiedziec?

Gość stralis
mojej kobiecie jest to obojetne,pytala mnie wczym bede chodzil latem?

Gość a to jestem ja
ja pierdole! jak facet może nosić typowo damskie ciuchy!!! a w spudnicach tez będziecie latem śmigać? przecież to śmierdzi transwetytyzmem..

Gość stralis
nie wspudnicach nie ale chodze wtym wczym mi wygodnie!!!!!!!!!!!co niewolno? ty tez napewno robisz cos co dla nikturych wydawalo by sie dziwne.......

Gość a to jestem ja
nierozumiem tylko jak rajstopy mogą byc wygodne, są ze sztucznego materiału i każda kobieta broni się aby ich nie zakładać!i nie rozumiem również dlaczego facet ubiera się w damskie ciuchy!! nie ma rajstop dla mężczyzn, nie kupisz rajstop w sklepie z konfekcją meską, bo to jest dla bab.nie wydaje ci się ze to ma jakieś zboczeńcze naleciałości???a jaki wstyd jak ktos by cie w nich zobaczył, a co by pomyślał...tylko jedno sie nasuwa...

Gość rajstopy to nic złego
a czy używasz też zalotki do podkręcania rzęs ? I nie zapomnij ogolić nóg woskiem, będą ładniej wyglądać

Gość stralis
zgadzam sie z toba ,ale uwazam ze kazdy ma prawo nosic to naco ma ochote prawda?teraz tez siedze w domu z moja dziewczyna i mam nasobie jej podkolanowki i wcale jej to nie przeszkadza.A licze sie z jej zdaniem,i skoro ona niema nic przeciwko temu to reszta mnie nieobchodzi.chyba sie zemna zgodzisz?

Gość stralis
nic stych rzeczy tylko podkolanowki wolal bym rajstopki ale niewiem jak mam jej otym zakumunikowac?

Gość Mini_Mini22
duzo facetow ma manie na punkcie rajstop

Gość a to jestem ja
nos sobie co chcesz. skoro liczysz sie ze zdaniem swojej dziewczyny to po co komunikujesz światu o swoich upodobaniach. wszystko w granicach przyzwoitości...

Gość jaroslaw waw-a
Stary nie pekaj, ja tez nieraz chodze w damskich podkolanowkach tylko sie z tym nie afiszuje ( nie chce miec klopotow w szkole czy na osiedlu) . Sa bardziej delikatne i o wiele ladniejsze od skarpet :) Co do rajstop - no coz, musisz ja do tego przekonac POWODZENIA

Gość w sumie niezle
ale sproboj w takich damskich podkolanowkach wybrac sie na uczelnie - zostaniesz wysmiany :O

Gość edi to ja
mam na imię Edward i chodzę w stringach...:)