Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia stalowa

piwo z kolegami zamiast obiadu z zona

Polecane posty

Gość magnolia stalowa

czy wy tez tak macie :) wymyslił sobie obiad i nastalam sie w sklepi ,przy garach a on pobiegl na piwko i mial byc o 3 ale nie raczyl dupska do domu ruszyc jak myslicie jak wroci to opieprzyc czy nie ? czy wasi męzowie tez tak sie zachowuja?:(

Gość -nie wiem...
co to znaczy :wymyślił sobie obiad?

Gość magnolia stalowa
co by zjadl na obiad(wymyslil chodzilo mi o danie )

Gość magnolia stalowa
wiem ze dzisiaj jest swieto Patryka ale do cholery co zemna ?

mojego tez wcielo wyszedł tylko na godzinke a juz go niema 4 h jak przylizie to opierdole :) i ty zrób tak samo

Gość no wlasnie wlasnie
moj robi tak samo :) jak co to drze kopare o obiad a jak kumpel zadzwoni to leci pierwszy nie tknowszy obiadu chamisko !! my kobiety to biedne jestesmy !!:(

Gość ojejku123123123
jak wybieracie takich dupkow to jestescie biedne,rzeczywiscie,

Gość HEHEHE.........
tępe babsko z ciebie :) jeśli dajesz sie tak traktowac i lubisz stac przy garach to twoja sprawa, nikt normalny sobie na to nie pozwala :) trzeba było sie uczyć, znaleźć dobrą prace i decydować o sobie a jak sie nie chciało to teraz rób co ci każą

Gość HEHEHE.........
ja na przykład, po skonczeniu kursu koordynatora d/s infrastruktury jezdze nowiutkim pomaranczowym jelczem sobie po miescie ,od czasu do czasu zbierając kubły...jak wracam do domu to moja patologiczna rodzina wita mnie sympatyczną wiazanką bluzgów , po czym ochoczo zasiadamy wspólnie do delektowania się nalewką miętową za 5.50 ze społem 🖐️

Gość Jak przyjdzie do ...
domu to na twoim miejscu nic bym nie mowila, wiadomo po kilku piwach nie ma o czym rozmawiac bo awantura gotowa, jutro powiedz mu kochanie wczoraj nie byłeś na obiedzie a ja tyle się napracowalam z przygotowaniem - zgodnie z twoim zyczeniem, więc dzisiaj ty przygotuj obiad a ja wychodze, bede za godzinkę :) Idx sobie na obiad do restauracji, umow się ze znajomymi i ... przyjdx do domu po kilku godzinach ..... zawsze możesz powiedzieć mu .... ja nic inneg nie robię , tylko to co ty :-D, wszystko dziala w dwie strony, mamy takie same prawa :)

Gość No i co zrobiłaś
??????????????????????