Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidoczna24

Już nie szukam

Polecane posty

niewidoczna, spokój, cierpliwość, dobrze pojęte poczucie własnej wartości i uśmiech... zdziwisz się, jak wiele zmieni sie wokół Ciebie :) naprawdę wiem, co mówię...

Gość desert rose....
niewidoczna24---> tak Ci się kochana teraz wydaje, że nie chcesz już miłości, ale sama zobaczysz, że wkrótce za nią zatęsknisz...:) to normalne, że Twoje serce jest aktualnie wymęczone i musi odpocząć, ale przyjdzie czas, że znowu zapragniesz miłości

Gość niewidoczna24
no z tym poczuciem własnej wartosci to jest bardzo poniezej zera:( nie moge dopuscic by moje serce znów zapragneło miłosci bo znów bede czegos chciała, uczucia, bede chciała byc kochana:( ale juz postanowiłam ze nigdy sie nie otworze dla nikogo:(

Gość desert rose....
nie możesz myśleć w ten sposób... najlepiej po prostu w ogóle nie myśl o miłości, ani dobrze, ani źle żyj swoim życiem, ciesz się najdrobniejszymi szczegółami, czerp radość z każdego dnia wtedy miłość sama zapuka do Twego serca:)

Gość niewidoczna24
najpierw do konca musze uwolnic sie od przeszłosci, poukładac wszystko, wyleczyc sie z tej nadziei i dopiero moge zacząc od nowa uczyc sie zyc:(

Gość desert rose....
tak, musisz dać sobie czas, nie poganiaj siebie, wycisz swój umysł:)

Gość niewidoczna24
teraz to mam kompletny chaos w głowie i w sercu:(nie wiem jak sie mam wyciszyc:(

Gość zdez orientowana
to popisz tu z nami albo zadzwon do kolezanki i pogadaj : rany komp mi się chrzani no

Gość niewidoczna24
nie mam takiej kolezanki...zresztą nie chce nikomu zawracac głowy

Gość desert rose....
przestań wracać myślami do przeszłości nie skupiaj się zbytnio na odległej przyszłości nie twórz w umyśle czarnych scenariuszy postaraj się zająć czymś, co sprawia Ci radość, pomyśl nad jakimś hobby jak najwięcej się uśmiechaj, nawet wtedy, gdy jesteś w kiepskim nastroju :):):)

latwo jest mowic szczesliwym i spokojnym o swoje szczescie osobom \"wycisz sie\" kiedy chce sie zdemolowac cos z wscieklosci i rozczarowania

Gość desert rose....
sistersun---> a wiesz, że wcale nie tak łatwo, bo moje życie też niedawno wywróciło się do góry nogami..., nie jestem taka happy i nie piszę zwykłych banałów na pocieszenie, po prostu chcę dziewczynie trochę pomóc, tak, jak sama sobie pomagam w przezwycięzeniu zniechęcenia...

Gość nie ma miłości na zamówienie
Nie wyglądaj , przyjdzie.... zaufaj.... przyjdzie nieproszona , wytęskniona zaczarowana czekaj a czekając zajmij się życiem w największym smutku, w bezmiarze znudzenia przyjdzie zapali światełko w ciemnym tunelu i dzisiejszych chwil nie będziesz pamiętać zaufaj marzeniu