Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zakłopotany

Pomocy

Polecane posty

Gość lekko zakłopotany

Witam mam pewną sprawe, otóz moja dziewczyna od 4 miesiecy nie bierze talbetek antykoncepcyjnych ( przerwała niestety stosowanie w polowie opakowania ) jakies 5 tyg temu ( 3 meisiace po odstawieniu tabletek) zabawialismy sie, zrobilem jej dobrze TYLKO palcem. Bała sie ze moze byc w ciązy bo palec nie był czysty czy cos i po 16 dniach zrobiłą test ciazowy - wynik negatywny. Ale jakos nie umiala sie do tego przekonac. Niedawno zrobiła 2 test ale popołudniu ( pisało na opakowaniu ze moze byc wykonany w kazdej porze dnia ) wynik równiez negatywny. Niedawno dostała okres ale ten trwał tylko 3 dni :/, odczuwa kłoce w podbrzuszu, bóle brzucha i troche zaczyna panikowac ze cos poszło nie tak mimo tego ze zrobila 2 testy ( troche smieszne wiem ) Czy tabletki mogą spowodowac takie wahania i rozstrojenia w organiźmie ? wszelkie bóle i ten podejrzany okres. Prosze o odpowiedzi. Z góry wielkie dzięki :)

Gość ja dziękuję...
ręce opadają...dzieci nie powinny brac tabletek anty- ani bawić sie w seks...

Gość lekko zakłopotany
Moze dla niektorych osob to jest śmieszne... ale chciałbym odpowiedzi na moje pytanie

Gość Gabbib
Rzeczywiście to jest śmieszne :) nie wiem skąd pomysł że od palca można zajść w ciąże to mogły tylko dzieci wymyślić. Radze poczytać jakiejś mądrej literatury na ten temat. A co do Twojej dziewczyny te wszystkie objawy to pewnie sprawka psychiki ;)

Gość lekko zakłopotany
Tez tak mysle, ale co z tym okresem ? zawsze miała tydzien a teraz nagle 3 dni. Ona strasznie panikuje :/ czy to może byc od tabletek

Gość Gabbib
Za miesiąc będzie miała pewnie już normalny okres. Niech się tylko uspokoi :)

Gość lekko zakłopotany
dla mnie to tez jest smieszne... ale ale ona juz to wszystko czarno widzi - "Bo w ciazy sa takie dziwne okresy" Mysle ze ta "ciaza" tkwi w głowie... ehhh...

Gość kolo7
to przez tabletki niech nie panikuje!!!!to sa skuki uboczne niestety!!!!!!!!moze nawet nie miec okresu kilka miesiecy!!!!i to niby normalne po tabletkach. Głowa do góry!!!!

Gość lekko zakłopotany
ja jej to tłumacze ale ona sie upiera przy tym ze juz 3x miała okres normalny a teraz taki dziwny i tylko przez 3 dni...

Gość jaaa aa a
Może mi ktos powiedziec jakie mogą byc skutki tabletek anty i jak długo organizm moze do siebie dochodzic ??

Gość Tusia20
miała takie okresy bo odstawiała na 7 dni tabletki a później znowu je biorąc przerywała okres proste teraz nie bierze i ma rozlegulowany cykl.