Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mandylia

Piję piwo i mam wszystko w d.......

Polecane posty

dokładnie - zwłaszcza z soczkiem malinowym i gozdzikami i cynamonem i w ogole...mmm...

Gość a mnie facet
zdradza, jestem w 7 miesiacu ciazy, placze i moge tylko soczek:(

Gość a mnie facet
ewentualnie melise na uspokojenie

Nie przesadzaj! Lollobrygida w ciąży piła szampan butelkami! Nie to, zebyś Ty też. Ale kieliszeczek mały wina nie zaszkodzi.

mały na pewno nie, jak byłam w ciazy i miałam mega doła to nawet małe piwko poszło ;-) ale na tym koniec

Olej tego dupka sikiem prostym!!! A żeby to zrobić kochana musisz koniecznie skosztowac piwa:D

Gość a mnie facet
nawet nie wiecie jaka mam ochote po prostu sie urznac

Gość a mnie facet
no to chyba sie skusze na to piwo, jak zobaczy ze mu podebralam to pewnie sie wkurzy ale co mi tam

Gość a moj facet
smsy, maile itp. nawet dzwonilam do tej szmaty ach szkoda slow

Gość a mnie facet
sorry popieprzylam nicka, ale to chyba to piwo, nie pilam od 8 miesiecy, zrobilam dwa lyki i czuje w nogach

A ja pije piwko i mam w dupie .....no moze 3/4 ...Bo wszystko to tak niekoniecznie ... No i czasem to piwko zapodawam jeszcze :) Zdrowko !!!!:classic_cool: Dobre piwko nigdy nie jest zle ! A juz Tyskie to ponad wszystkie ;)

Wniosek jest jeden:o FACET TO ŚWINIA!!! No,ale nie dołujmy się,sobota wieczór:DCieszmy się chwilą;)

Takatamsobie ....Bo my to koneserki jezzzdesmy ;) A ta dziewczyna w ciazy to tu jest jeszcze ?

Mandylia ja tam sie ciesze z kjazdej chwili ......ale ..... No wlasnie ale Jak czytam ,ze takie skurwysyny po ziemi chodza co to babe w ciazy zdradzaja to mi to piwko sie po flakach przelewa ze sasiedzi slysza😠

barmanka-no niestety takie skurwysyny się zdarzają.Najchetniej poddałabym ich kastracji!!!(zwłaszcza,gdy jestem rozwscieczona;)) Mi się obecnie nic nie układa. Czuję sie samotna:( Chociaz chwilę zapomnienia mam dzisiaj;)

Gość a mnie facet
jestem sobie jestem, pije piwko ale z umiarem, tylko jedno, mam nadzieje ze moje malenstwo zasnie po tym i nie bedzie mi fikac. sama jestem sobie winna, wiedzialam ze pokochalam babiarza tylko ze swiecie wierzylam ze mnie kocha i przy mnie sie zmieni. Najlepsze jest to ze on sie wszystkiego wypiera i nadal twierdzi ze bardzo kocha. Naiwnosci. No to lyk.

Ehhh...nie dośc,że świnia,to jeszcze oszust:o Ale jest jeden plus,masz bliską osobe,która bedzie Cię kochać... Dzieciątko;)

A ja sie zastanawiam czemu wogole tak pisze ....... Sama bywam ,kochanka ,ale swinstw nie robie ... Wkurwiaja mnie tacy goscie jak ten Twoj... Zawsze wiedzialam ,ze jak ktos jest jaki jest to go nic nie zmieni . Ty tez juz wiesz robaku... Z czasem staniesz sie taka jak ja ...I tez bedziesz zla .....:O Co ja pieprze !!!Chyba za duzo tego piwka :O

Hi hi... na czarno myślisz lepiej? Jak dużo piszesz, to Cię namierzą, obgadają, ale są i miłe momenty. :) Idę spać, dosć na dzisiaj, bo się robię niebezpeiczna na necie. :D Dobrze, że wiem, kiedy przestać. Nie chcę jutro tłumu obrażonych znajomych na gg. :D Dobranoc, maleństwo też po piwku niech śpi dobrze i nie kopie w nocy za bardzo. :)

Gość lapi
Skończyłam czekolade. I biore się za drugie piwo. 🖐️

Gość lapi
i też mam wszystko w d**** :)🖐️