Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itsu.cks

Neie potrafię zapomniać wybaczyć jednej rzeczy

Polecane posty

Gość itsu.cks

chłopakowi, jednej sytuacji, jednego zdania, i psuję związek, oddaliłam się, jest mi smutno i zle nie mam zkim pogadac i żałosnie pisze tutaj na forum, :(

Gość tak jesteś żałosna
tak, przegrałaś życie

Gość obolała stopa
A co powiedział?

Gość zuzaan
czasami samo pisanie-wygadanie sie pomaga

Gość itsu.cks
stworzył sytuację zrobił coś co mnei bardoz zraniło i zrazilo do niego, chcialabym zapomniec ale nie potrafię, życia nei rpzegrałam ale mi smmutno strasznie

Gość itsu.cks
po prostu powiem tyle że zrobił coś przez co poczułam się pniżona, przeprosił za to i wierze mu ze załuje, ale ja nie potrafia wybaczyć, nie wiem co ze mna nie tak ,zawiodlam sie wtedy i siedzi mi to we łbie ze nie moge zasnac po nocach, jestem dla niego obojenta ranie jego ,ael nie potrafie po prostu

Gość Agrafka303
zapomnij,Tobie też może się coś kompromitującego wydarzyć

Hej... trudno cos wywnioskować z Twojej wypowiedzi, w sensie jakiego kalibru było to \'przewinienie\", ale tak czy inaczej wydaje mi sie, że jesteś jeszcze baaardzo młodziutka... W życiu ludzie mówią i robią różne rzeczy, a związek polega międy innymi na tym, żeby umieć sobie wybaczać (oczywiście wszystko ma swoje granice, dlatego mówię o tym, iż nie wiem co Cię spotkało i to troche utrudnia osąd całej sytuacji). tak czy inaczej ja też kiedyś myślałam, że mój związek będzie perfekcyjny, ale takich związków po prostu nie ma... Pozdrawiam! P.S. Jeśli to co Ci zrobił to coś naprawde strasznego (zdrada, nazwał Cie dzi...ka albo jakieś takie), to może warto zmienić faceta?

Gość ale aleeeeeeeeeee
napisz konkretnie co sie stalo , nie masz sie co wstydzic, i tak jestes tu anonimowa. jak napiszesz to bedziemy mogli ocenic czy slusznie masz do niego zal czy nie.