Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka

wpadka

Polecane posty

Gość wpadka

nie wkładałem do macicy tylko do dupy sorki za słownictwo:( i niewim czy sperma nie wypłyneła :( boje sie co myslicie na te temat??

Gość koźli posiłek wieczorny
myślę, że jesteś obrzydliwie wulgarny i powinieneś dostać nauczkę w postaci bachora.

Gość chyba do pochwy
a nie do macicy hehehe

A chodziłeś na lekcje biologii lub na zajęcia do wychowania w rodzinie w szkole ???

gibon jaki ty madry jestes:-O niestety jesli sperma wyplynela i dostala sie do okolic pochwy to mogles dziewczyne zaplodnic.

Nie jestem bardzo mądry ... ale jak się uprawia seks takie rzeczy powinno się wiedzieć ... Widzę, że pochwalasz niewiedzę i brak dojrzałości u ludzi :)

Gość niki..
wpadka! mialam taki sam problem tez sie kochalam tak i sperma wyplynela i znalazla cie w okolicach warg! i tez sie martwie czy bede w ciazy bo mialam plodne:( ale co mnie zdziwilo ze od 2 dni mam bardzo powiekszona macice( jest ciasno i to bardzo)! a kochalam sie 14 a od wczoraj jest 17 i 18! i niewiem co robic:(jak bede to sie odezwe:)

Gość ja też mam
ciasną od jakiegoś czasu i podczas kochania się szczególnie na początku mąż wyczuwa że jest ciaśniejsza.. Okres już 4 dni się spóźnia lekkie skórcze w podbrzuszu mam.. Może jestem w ciąży..Będę się cieszyć:)

Gość cilestka
do 'kozli posilek wieczorny": jak mozesz pisac ze koleś powinien 'dostac nauczkę w postaci bachora'!! nie nawidze takiego czegos, dziecko nie jest niczemu winne i widze ze twoje nazewnictwo dzieci jest gorsze od jego slownictwa, wiem ze nie chodzi tu o to i moze nie potrzebnie sie rozpisuje,ale zabolalo mnie to! w głowie się nie miesci... a co do autora to podziwiam,ze sie martwisz,bo nie kazdy chlopak zamartwialby sie tak jak Ty, moglo się cos wydarzyc ale nie musialo. zycze powodzenia i pozdrawiam