Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo chudaaa

Po czym mogę przytyć?? Są jakieś ziółka albo coś? Pomożcie!!!

Polecane posty

Gość bardzo chudaaa

Jestem chuda ale nie pomyślcie że sie odchudzałam albo coś, zawsze chcialam byc troche grubsza bo przez to mam since pod oczami i wogóle. Chcialabym troszke przytyć. Co mam zrobić???

Gość bardzo chudaaa
up :(

Gość a sniadanie juz jadla
???

Gość bardzo chudaaa
Tak jadłam

Gość /asia/
ile masz lat? ja cale zycie chcialam przytyc i nic!! jak zaszlam w ciaze to sobie pomyslalam: no nareszcie nabiore troche ciala! i wiesz co? przytylam 14 kg. a dalej wygladalam jak szczapa nikt mi nie wierzyl ze tyle przytylam bo oprocz brzucha i piersi nic sie nie zmienilo. tak wiec na niektore rzeczy nie mamy wplywu chocbysmy nie wiem ajk sie staraly/

ja tez tak mam jem bardzo duzo ale mam szybka przemiane materii i trenuje siatke i jakos nie moge przytyc przy wzroscie 176 waze nie całe 54kg mam 22 lata a wygladam na 17:P

Gość mamma02
Tez szukam sposobów na przytycie. Mam 168 cm i cały czas miałam 51 kg. W ciąży przytyłam 20, a wszyscy pytali się gdzie ty masz 20 kg. Teraz jestem 4 m-ce po porodzie, waże 58, ale nie wiem, gdzie jest to 7 kg, bo jak byłam chuda tak jestem. I to chyba taka nasza uroda niestety.

Gość dream on
spoko ;)

Gość kozieradke trzeba pic

Gość TEZ...
do bardzo chudaaa : i do reszty dziecznyn.. KAzda dzieczyna ktora ma szybka przemiane materi (ja rowniez) jest chodziutka.. ale naprawde nie ma sie co martwic I TWOJ CZAS NADEJDZIE kiedy przytujesz... Ja tez sie strasznie martwiłam,ze jestem chudziutka kazdy dogryzał jaki to zemnie chuderlaczek,ale teraz sie to troszke polepszyło.. przytułam.. Pczekaj.. jeszcze przytujesz, i bedziesz chciala wrocic do poprzedniej wagi ;pp Pozdrawiam!