Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz robi mi wyrzuty

Maz robi mi wyrzuty,mam juz dosc!

Polecane posty

Gość maz robi mi wyrzuty

Wyjechalismy do Anglii dzieki mnie,potem wrocilismy -jest wszystko na mnie... Ze mieszkamy w domu po moich rodzicach-zle ze to nie jego dom. Ze mam zly kontakt z dzieckiem z pierwszego malzenstwa -moja wina. Ze ma malo znajomych -moja wina. Ze malo mamy pieniedzy-moja wina. Ja juz tak nie moge...

Gość cudownie
cudownie...masz tylko takie problemy w niedzielę? To szybko znajdź kogoś innego, ktory bedzie Ciebie nosił na rękach... Na przyklad ja.....

Gość Znam to z autopsji
Boli, jak diabli. Do CUDOWNIE---> a tobie nie żal niedzieli na głupie pytania? A może nie masz z kim jej spędzić, bo wszyscy normalni od ciebie uciekli?

Gość cudownie
Znam to z autopsji nie bardzo rozumiem twojej złośliwosci. Napisz dokładnie o co Ci idzie...bo moze tylko Ty jestes tu normalna?

Wyglada na to ze Twojemu mezowi nie podoba sie branie odpowiedzialnosci za to co sie dzieje na siebie - tylko woli obwiniac najblizsze otoczenie. Bo tak latwiej choc nie rozwiazuje to problemu. Jesli mu zle to niech to zmieni - proste. Powiedz mu to. Piszesz w jednym zdaniu o problemach ktore powinny byc rozwiazane RAZEM i bez obwiniania. Np kontakt z dzieckiem (nie o to chodzi w topiku i to nie temat wiec nie pytam o szczegoly) czy ilosc znajomych. Moze on to taki wieczny malkontent ktoremu wszedzie i z kazdym zle - ale byloby dobrze \"gdyby\" (i tutaj nastepuja warunki i \"barokowe\" scenariusze)

Mój jest dokładnie taki sam. :( I w dodatku wszyscy naokoło to głupki, on jeden jest najmądrzejszy. A jak ktoś myśli inaczej, to jest palant. Jednocześnie leczy chyba swopje kompleksy, bo kiedyś potrafił mnie zwyzywać od magistrów i omnibusów, teraz przestał, bo nie reaguję albo docinam. Jak coś jest źle, to moja wina, a jak coś się w domu psuje, to wina mojego ojca (!!!) bo to on głównie ten dom budował. Zaznaczam, że ojciec z nami nie mieszka, a mój mąż ma 48 lat. :O

Gość dokladnie mam to samo w domu
Z meza wyszedl kawal chama i koniec.Za wszystko zwinia wine na mnie ,za wszystkie nasze wspolne niepowodzenia...Tylko,ze ja mam dosc juu i mysle,zeby odejsc...Chociaz sobie plije,ze mam 33lata,nie mam dzieci i co ja poczne ze soba

Gość Chyba przesadzasz ...
a jeżeli nie, to porozmawiaj z nim i weź go krotko, jak chce mieć swój wlasny dom niech wybuduje ... itd. itp ... A poza tym, jak mu tak źle i się męczy to droga wolna ...

Gość musze tak zrobic bo
inaczej sie wykoncze nerwowo...mam juz polowe wlosow,trzesa i sie rece,nie wyrabiam...Najgorzej ,ze mu nie jest wstyd tak przy moich rodzicach- wstyd mi za niego,ze jestem jego zona...

Gość jakajakaja
Też tak miałam............Było mu żle aż zmienił rodzinę, dom i kobietę. NO i jeszcze mu bardziej żle, ale na szczęście to już nie mój problem :-D , bo mi w końcu bez jego narzekań jest dobrze.