Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara weroni

DERMACOL -podkklad co o nim sdzicie

Polecane posty

Gość lola albo pola
ja kupłam dermacol wiosną i nawet jeszcze połowy nie zużyłam. kupiłam do jasnej cery, ale już nie pamiętam nr, chyba 212. jestem z niego średnio zadowolona. rzeczywiście ciężko go rozsmarowac na buzi (ja przed nałożeniem na twarz rozgrzewam kropelkę podkładu na palcach, wtedy jest płynniejszy). tak. uzywam tylko ociupinkę a i tak mocno kryje. no niestety podkład ten tworzy efekt maski (no chyba,że uzyję go tylko jako korektora). pozdrawiam

Gość Moniś18
Powiem tak: jest suuuper jak umie się go nakłądać. Mi wszytskie pudry zapychały pory nawet te z vichy. a po dermacolu nic nawet jeden zaskórnik nie wyszedł. w sumie ja uzywam go tylko na policzki dltego że się strasznie czerwienie a po nim nic delikatne zarumienienie i w dodatku wogóle nie widac żeby był. jest to jedyny podkład który przetrwał moje szaleńcze imprezy. wczensiej nakładam krem i za nim się wchłone to odrazu dermacol. polecam

Gość ediss
jest swetny, stosowala go moja mama i teraz ja juz od kilkunastu lat, jest gesty i nakladam go zaraz po nalozeniu kremu igabka lateksowa. Mieszam dwa kolory 214 i 217 wtedy jest najbardziej naturalny kolor, jezeli chcecie ciemniejszy odcien dokladacie 214 a jasniejszy 217, mozna go znalezc w malych drogeriach.

Moim zdaniem to świetny podkład. Maskuje blizny i plamy. Jestem bardzo zadowolona i moja młodsza siostra już mi nie mówi, że staro wyglądam... Kupuję Dermacol w drogerii kosmix pl, bo tam jest tanio i zawsze dorzucają dużo próbek.Dziewczyny, każda z Was powinna tego spróbować.

Gość aaaaaaafily
świetny, używam go głównie po to aby zatuszować sińce pod oczami, punktowo jako korektor. Jest genialny, w nagłych sytuacjach świetnie kryje.

Gość tratrasraattatta
znalazlam dermacol w ZABRZU!!! na ulicy 3go maja. kosztowal 19 zl wiec niezbyt tani, a powiem wam, ze nie zatuszowal wszystkiego rewelacyjnie. no ale popelnilam kilka bledow, nalozylam go na inny podklad, i bardzo malo. zobaczymy jutro :D

Gość poszukujaca321
Witajcie Drogie Dziewczeta! Rowniez jestem fanka dermacolu. Pierwsze opakowanie kupilam 1,5 roku temu i uzywalam razem z siostra. Teraz musze zakupic drugi i tu moje pytanko... Gdzie mozna dostac dermacol w warszawie?

Gość poszukujaca321
up

Gość gość
a wiecie moze gdzie moge go dostac w Toruniu??

Gość gość
Mam okropną cerę, mam trądzik i ślady po nim. Odradzam dermacol dziewczyną z podobnymi problemami. Jest za ciężki, wygląda jak maska na twarzy i zapycha bardzo pory. Od roku używam podkład korektor i fluid w jednym facefinity firmy max factor. Kryj***ardzo dobrze, jest lekki i utrzymuje sie bardzo długo.

Gość rolka231
Dobrze kryje podkład Dermablend korekta 3d ten od vichy, ale tylko w aptece można go dostać. Skład ma idealny to przy okazji pielęgnuje skórę. ja osobiście wolę te apteczne produkty, bo sa skuteczniejsze od drogeryjnych.

Gość gość
won spaammowy od gooownosreenda!!! wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!wonn!!