Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaaa

wczasy w Europie

Polecane posty

Gość pytającaaaaa

zamierzam latem wyhechać z mężem i dziecmi (5,5 roku i 9) na zagraniczne wczasy nad morze. Biuro wyliczyło nam np. za tydzien pobytu min. 10 tys. za turcję, a 12 za Majorkę (All insclusive). Doczytałam jednak,że są tam 2 posiki dziennie, za animacje dla dzieci się dopłaca. Może ktos poleci mi coś fajnego, jakiś konkretny sprawdzony osrodek w niższej cenie.

Gość pytającaaaaa
nikt nie zna nic sprawdzonego?

Gość pytającaaaaa
?

Gość totalny dolek.
a czy to musi byc europa?

Gość pytającaaaaa
nik nie był na udanym wypoczynku?

Gość pytającaaaaa
a może jakis konkretny link z aktualnymi cenami....?

Gość totalny dolek.
czy to musi byc europa?

Gość pytającaaaaa
z dzieciakami małymi raczej tak. Zwłaszcza jak na pierwszy raz. Interesuja mnie przeloty samolotem.

Gość totalny dolek.
jezeli chcesz gdzies leciec z dziecmi to lec do tunezji. w hotelu tunezyjskim 4 gwiazdkowym masz super jedzenie, animacje dla dzieci bezplatnie,najczesciej kilka basenow w tym z reguly jeden kryty, a w hotelu wszystko co chcesz i nie musisz nawet z niego wychodzic. jest czysto a w razie potrzeby lekarza ci dowioza nawet do hotelu. tunezyjscy lekarze sa b dobrzy, to ludzie znajacy kilka jezykow i ksztalacacy sie najczesciej we francji i angli.

Gość pytającaaaaa
a może polecisz jakis konkretny ośrodek? albo stronke do przeczytania.

Gość totalny dolek.
lot jest krotki, ok 2 godzin, morze jest cieple. na majorce woda w morzu nie jest ciepla, polecam basen.

Gość pytającaaaaa
ta majorka strasznie droga 12 tys i za animacje nalezy dopłacić. Tunezja może nieco tańsza?a gdzie najlepiej w tej Tunezji?

Gość totalny dolek.
poszukaj hotelu marhaba beach w susse. piekny hotel, jest wszystko. dodatkowo jezeli masz mozliwosc szukaj przez czeskie biuro podrozy. czesi nie sa tak pazerni na pieniadze, male dzieci , takie 5-6 latki czesto jezdza w ogole za darmo.

Gość pytającaaaaa
zalezałoby mi na lotach z poznania lub ewentualnie z Wrocławia

Gość pytającaaaaa
juz szukam. dzięki

Gość totalny dolek.
odszukaj tez stronki travelplanet- takie biuro, niestety nie mam namiarow, gdzies mi sie zawieruszyly. lecialam z nimi do maroka, wszedzie sa oferty ponad 2000 na osobe, a ja placilam 1700 ze wszystkim. hotel byl super, o jedzeniu nie wspomne- wakacje wspaniale, wszystko zgodnie z oferta, tylko dla dzieci nie polecam bo lot trwa 5 godzin

Gość pytającaaaaa
nie znalazłam polskiego linku tego hotelu....szkoda

Gość totalny dolek.
a w jakim miesiacu chcesz leciec? latem wszystko jest drogie, masz male dzieci, jesli wybierzesz sie we wrzesniu albo w czerwcu duzo zaoszczedzisz a nic nie stracisz bo wszystkie atrakcje na ogol sa czynne. polecam tez wlochy- w maju. mozna jechac w ciemno- na miejscu wynajac apartament- tydzien pobytu dla calej rodziny to przed sezonem koszt ok 200 euro. masz wtedy do dyspozycji mieszkanie- 3 pokoje, kuchnia i lazienka, sama mozesz gotowac albo wziasc jedzenie z polski. jezdze tam od 15 lat ze swoimi dziecmi i zawsze cos fajnego znajde.

Gość totalny dolek.
znalazla hotel marhaba. wejdz na google i wpisz- Marhaba Beach Hotel tunisia susse

Gość pytającaaaaa
dzięki. a dzieci jka znoszą tam pobyt? nie trzeba ich szczepic?

Gość totalny dolek.
w sierpniu nie jedz, jest strasznie goraco. najlepiej czerwiec lub wrzesien. nie trzeba szczepic, tylko uwazac na miejscu z woda. czyli tylko mineralna, nawet do mycia zebow i nie jesc owocow nie mytych. poza tym ok.turcji nie polecam.w hotelach robia nawet rewizje zeby nie wnosic niczego z miasta a kupowac w hotelu bo jest 5 razy drozej. a jak sie jedzie z dziecmi to zawsze cos kupisz, zwlaszcza napoje.

Gość pytającaaaaa
a zaczynałam, myslec tez o Turcji...jauz sama nie wiem

Z dziećmi jednak polecam Turcję. Hotele sieci Riva Delta. Turcy uwielbiają dzieci i mają świetne animacje i wcale nie sa dodatkowo płatne!!!!!!! Nigdy o czymś takim nie słyszałam w żadnym kraju. I jeśli chodzi o termin to tak jak wyżej proponują : czerwiec lub wrzesien (nawet druga połowa) - po pierwsze taniej po drugie i tak jest super słońce i ciepła woda. W Turcji hotele mają prywatne plaże, natomiast w Tunezji plaże są publiczne i duuużo brudniejsze. Popatrz biuro GTI, Wezyr, Scan Holiday.

w Austrii w Alpach domek - bungalow. 40 euro za dobe - pobyt czyli wyżywienie, drinki [ bez wydzialu] + wyciąg i inne ... ok. 40 50 euro na tydzien. tygodniowy koszt to : 1500 zl + 400 zl podroz. świetne wczasy. bylem a co mi tam siem pochwale. i je sobie chwale. dla rodziny to ok. 5000zl tydzien + 1000zl dzieci - ich wydatki. zawsze dzieci taniej w Austrii ich pobyt liczą taniej.