Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dziwny problem

problem wystepujacy po zjedzeniu czegos

Polecane posty

Gość mam dziwny problem

otoz jestem mloda mam 20 kilka lat nigdy wczesniej czegos takiego nie maialam jak teraz a mianowicie po zjedszeniu czegos ZWYKLE GDY Z KIMS SIEDZE zaraz czuje ze mam pelny brzuch nawet jesli zjem naprawde malo zaraz czuje ze mi sie chce kupe zaraz zaczynaja mi te gazy wychodzic , nie moge przeciez pierdziec w towarzystwie czyims wiec staram sie to powstrzymac ale wtedy to tak jakby sie cofa i mi burczy w brzuchu tyle ze to jest burczenie prawie takie samo jakbym piernela, co wiecej na kibel tez w taklich chwilach nie moge isc bo nie wiem czemu ale ostatnio jak robie kupe to nie obejdzie sie bez odglosow:O wiec bym sie wstydzila ze ten ktos uslyszy wiec tak sie mecze przez kilka godzin kiedys tak nei mailam co mam na to praddzic wiem ze to brzmi smiesznie ale taki wlasnei mamproblem:D

Gość mam dziwny problem
no kto mi pomoze?

Gość pomidorowka
a masz tak po wszystkim? czy np po jakis konkretnych potrawach? moze na poczatek sprobuj jakiegos srodka na wzdecia . albo np. pij codziennie siemie lniane, wyprozniaj sie rano zanim gdzies wyjdziesz.

Gość mam dziwny problem
ale ja sie wyprozniam przed wyjsciem oczywiscie jelsi jest to mozliwe bo przeciez nie da sie tak na zawolanie a co do potraw to bez znaczenia

Gość mam dziwny problem
a co to takiego?

Gość mam dziwny problem
ale ja mam 20 lat wstydzilabym sie je kupic a iel one kosztuja?

Gość pomidorowka
nie ma sie czego wstydzic:) mi kiedys na podobny problem (tzn nie mialam az tak strasznie jak Ty) pomogl mi jogurt activia pity (jedzony) regularnie. moze kup sobie jakis probiotyk np. trilac , tez moze pomoc