Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelkaem

Centrum zabaw dla dzieci pośrdoku Polski

Polecane posty

Witam, mam takie pytanie. Czy znacie jakieś fajne miejsca, w których można spędzić np. niedzielę ? Chodzi mi o takie centrum rozrywki,gdzie zarówno małe ,wieksze dzieci jak i dorośli mogliby znaleźć coś dla siebie w ciągu dnia? Takie w którym mogłoby sie spotkać kilka rodzin z całej Polski (czyli lokalizacja raczej pośrodku kraju) i spędzić miło cały dzień. Dziękuję za wszelkie namiary:)

o, ja też jestem zainteresowana :) Niech ktoś coś napisze. Ale coś mi się wydaje, że prócz centrum Warszawy to chyba inne propozycje tu nie padną..

Podciagam temat do gory,może jednak coś ktoś zaproponuje? może są gdzieś np. wesołe miasteczka wieksze takie na stałe ?

Podciagam temat do gory,może jednak coś ktoś zaproponuje? może są gdzieś np. wesołe miasteczka wieksze takie na stałe ?

W Chorzowie mamy na stałe. Wesołe Miasteczko, obok Zoo i RuraPark. Kolejka ELKA przez cały park, w Zoo super dla odkrywców Park Dinozaurów (mój najstarszy mógłby poprzestać tylko na tym parku:D) Wielkie Okazy, z kamienia, cudnie pomalowane, wyglądają jak prawdziwe. W Parku jest hotel SKAUT dla przyjezdnych, bo cała wyprawa spokojnie na cały weekend;) No, ale Chorzów, to nie środek Polski, co najwyżej Śląska;)