Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggi_24

czy pakowac sie w taki zwiazek? poradzcie mi

Polecane posty

Gość meggi_24

Poznałam ostanio faceta niby wszystko jest ok. Ale jest jeden problem trudno nam się dogadac w niektórych sprawach. Mysle ze powodem tgo jest to, ze on skończył podstawówkę(z trudem) a ja studiuje. Po za tym mamy inne podejście do wielu spraw. On oczekuje ze kobieta bedzie siadział w domu i nic nie robiła, nie pracowała, tylko zajmowała się dzieciakami. Wogóle zauwazyłam, ze jak jest w otoczeniu kobiet i meżczyzn to liczy się tylko zdanie facetów. Czy taki zwiazek ma sens?

Gość nie sama ale samotna
Jesli mam być szczera to z takim podejściem mężczyzna daleko nie zajedzie. Ja bym sie nie pakowała w taki związek, bo za dużo was dzieli. Jeszcze chwila i przy byle kłótni on ci będzie wypominał, że jestes wykształcona. Chce z kobiety zrobic głupią kurę domową bo sam ma na pewno kompleksy i próbuje zrobić z siebie pana i władcę. To nie ma sensu, ale to tylko moje zdanie.

eeee - to typowy przedstawiciel elektoratu lpr+pis... patriarchat to preferowany przez niego model rodziny - omijać z daleka

Gość przecież z kilometra widać
że to prowaokacja, a wy się dajecie zrobić jak małe dzieci :(

Gość meggi_24
własnie tego się boje, bo on ma zupełnie inne podejście do zycia. To nie chodzi o to za ja czuję się lepsza, ale ze on traktuje kobiety jak te głupsze, niby mnie nie, ake to dopiero poczatek. Tak sobie myśle z ez czasem różnice wyjdą jeszcze bardziej i nie będziemy w stanie tego przejsc.

Gość meggi_24
a niby dlaczego to prowokacja miała by byc? co?

Gość meggi_24
Dziewczyny ja pisze serio i prosze o podpowiedz co robic dalej.

też sądzę że nie warto się pakować.zdecydowanie

Gość a czy jest cokolwiek
co Ci sie w nim podoba, co Was laczy??????

Gość penis ich laczy

chyba ze tak :?

Gość meggi_24
Widzisz uwielbiam z nim spedzać czas, choc widze pewne różnice miedzy nami. Ale coś do niego już czuje i dlatego nie potrafię trzeźwym okiem na to spojrzec.

Gość to nie pij i popatrzysz
trzezwo na niego - recze

Gość meggi_24
Nie trafiliście bo my nie spaliśmy ze soba. Wiec to nie seks nas łączy hehe.

uwielbiac spedzac czas z zacofanym szowinista?....a ty co - z kolka rozancowego jestes czy z oazy?

Gość meggi_24
On jest dla mnie dobr i kochany, ale jak mówi o swojej wizji przyszłości, to jest ona zupełnie inna niż moja. On bardziej stereotypowo patrzy na kobietę i mężczyzne, czyli kobieta ma siedziec w domu i obidki gotowac, a ja chce pracowac.

no ciezka sprawa pewnie to Twoj pierwszy kontakt z facetem dlatego zaslepiona jestes

proponowalbym jeszcze jedno: .......pomysl megi rozsadnie, w koncu masz wiecej niz 16 lat, co?....wnioski nasuwaja sie dosc oczywiste....

Gość jsajk
jest po podstwówce i chce żebyś nie pracowała? to z czego bedziecie zyli? ze zbierania puszek? taki facet to dobry do zabawu na teraz...ale nie wiązałabym z nim planów na przyszłość:o tylko się zagnębisz.

Gość meggi_24
porosiłam was o rady, a wy od razu musicie na mnie najeżdzac. Przcież pisze, ze sama już nie potrafie spojrzecz na to realnie, tylko troche przez rózowe okulary, dlatego potrzebuje szczrych opini.

Gość meggi_24
On pracuje i dobrze zarabia, dlatego on chce mnie utrzymywac, rozumiesz?

wiec szczerze najezdzamy. taka terapia szokowa!

Gość jesli..
nie zgadzacie się w kwestii która jest dla Ciebie ważna i NIE CHCESZ iśc na kompromis to zrezygnuj z tego związku... miałam podobnie jak ty...a zwiazek skonczył sie rozwodem.. u ciebie moze byc inaczej ale Ty masz byc z tym facetem a nie ludzie z kafeterii wiec... usiadz zastanow sie czego od zycia i od tego zwiazku chcesz...

Gość meggi_24
To nie jest mój pierwszy facet, ale pierwszy tego typu. Boje sie ze te różnice miedzy nami są zbyt wielkie zeby być razem.

Gość a czy jeste cokolwiek
ja naprawde nie "najezdzam" na Ciebie - tylko trzezwo oceniam sytuacje nie chce byc niemila ale zastanawia mnie jeden fakt - jak mozna Z TRUDEM skonczyc podstawowke???

Gość jesli..
aha skoro chcesz porady to idz do kogos kto bardziej rozumie człowieka spojrzy na to bardziej z boku..PSYCHOLOG

do a czy jeste cokolwiek: mozna, mozna z trudem ukonczyc podstawowke. Rozejrzyj sie - mnostwo takich na ulicach...

Gość meggi_24
Do jeśli - moze ty masz wiecej dośwaiadczenia wiec mi pomóz. On jest dla mnie naprawde fajny, ale jego zachowanie do innych jest trochę chamskie i prostackie, boje sie ze i dla mnie kiedys taki bedzie. Wszyscy mi mówią ze taki zwiazek nie ma szans, a ja juz sama nie wiem.

Gość Agrafka303
Nie wiązałabym się z nim