Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki23

JEST JAKIŚ FLUID KTÓRY KORYGUJE SKÓRE TAK ŻEBY NIE BYŁO WIDAĆ DZIUR PO TRĄDZIKU?

Polecane posty

Gość kiki23

jeśli znacie jakis fluid nawet drogi to proszę pomózcie, mam juz dosyc tych spojrzeń znajomych i ludzi jak widzą moje dziurki po tradziku które pojawiły mi sie niestety w wieku 22lat. ci którzy mnie nie widzieli długo są w szoku, patrzą dziwnie, najlepiej chodziałabym tylko wieczorami albo wogole nie wychodziła z domu! pomóżcie!!!!!!!! jeśli słyszeliscie o czym takim to napiszcie. robiłam już wszystko zeby je wygładzić i nic. mam zamiar isć na laser ale do tej pory chce wygladać jak człowiek!!!!!!!!!!!!! proszę

Gość kiki23
bo jeśli chodzi o przebarwienia to mój fluid sobie radzi ale tycvh dziur to nie jest w stanie zkryć!

Dam Ci radę. Znam osobiście taką dziewczynę, która ma cerę po trądziku. Kładzie na siebie mnóstwo tapety, ale wygląda w niej okropnie! Widziałam ją kiedyś bez makijażu i wyglądała o niebo lepiej. zatem ograniczaj fluidy i różne mazidła, ponieważ dzięki nim wszystko się uwidocznia. Chociaż nie twierdzę, że każda cera tak ma.

Gość vichy dermablend
naprawdę super

Gość kiki23
ni schudłam i nie odchudzałam się w żadnym wypasku ale dlaczego o to pytasz?

Gość kiki23
domyślam sie o co chodzi myślałaś ze jak schudłam to zrobił sie więcej skóry i by sie uwidoczniły? ale ja poprostu dostałam trądzika w tym wieku i jak zeszły mi te prychole to zostawiły dziurki, mimo iż wcześniej po pryszczach nawet 3razy wiekszych nic nie niałam.

Gość kiki23
no tak myślałam ze o to ci chodzi, u mnie to nie od tego. raczej nie chiałabym przytyć bo mam dość pyzatą twarz, chociaż pewnie byłoby troszkę lepiej bo jak mam nieraz spuchniętą nieco to widze że jest odobinę gładsza.

ja używam Revlonu i L.P. Max Factor ale one jednka tych dziurek nie ukrywaja..chyba takiego nie ma...moze Dermatol..ale ja go uzywam jako korektora pod oczy... na wygladzenie chodze do kosmetyczki na peeling ziolowy z Jadwigi..ale wtedy pare dni mam wyjete z zyciorysu...

Gość kiki23
parę dni temu kupiłam sobie vichy dermablend ten korygujący ale ten w tubce i muszę przyznać że jest świetny, cudownie kryje wszystkie przebarwienia i lekko wygładza skórę, tak jakby mniej widać te dziurki, jak dla mnie super, naprawdę , dotychczas używałam maybelline ever fresch bo był najbardziej kryjacy ze wszystkich tradycyjnych podkładów, ale ten z vichy to jest the best, polecam jeśli ktoś ma blizny po tradziku świetnie kryje i nie daje efektu maski, bo jak nałożyłam maybelline to jakoś bardziej go było widać na twarzy. polecam ja mam nr 35 sand to taki średni kolor fajny odcień, ani nie różowy ani żółty, w sam raz. zapłaciłam 65zł. papa

kiki23 odezwij sie do mnie na gg dam ci rady :) moj nuemr jest w profilu pozdrawiam

Gość ladne ale
daj nam rady tutaj bo wiele dziewczyn ma ten problem, chyba ze cos chcesz jej sprzedac

Gość Magda jj
Vichy norma teint

Nic z tych rzeczy ;) ale jak co to zapraszam na gg to Tobie tez doradze :) a ztego wzgledu ze na gg jestem dostepna prawie zawsze a tu migam tylko cokolwiek

SASI 4zl albo 4,50 kosztuje :P taki w opakowaniu jak puder na policzki moim zdaniem dobry i nie drogi