Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka z boku

wiekszość osób na tym forum powinna iśc do psychologa....

Polecane posty

Gość obserwatorka z boku

tak myslę.. wiele osób mysli ze tu znajdzie odpowiedz jak postapic a tu wiekszość krytykuje stara sie narzucic swoje zdanie...i potem autorzy tematów są niezadowoleni i jeszcze bardziej zdołowani jestescie podobnego zdania?

Gość a ty co do ktorej grupy
chcesz nalezec?:D bo od tej deklaracji zalezy co ci napisze...

Gość tak...........................

Gość monolit
Domyślam sie ,ze czytałas topik 13:32 176 Czy powidedzieć najlepszej kolażance że jej narzeczony chodzi do burdelu??? (ost.) zapytanie2525252 i dlatego takie wnioski wysnuwasz :-)

Gość obserwatorka z boku
czytałam wiele topików i czytałam wypowiedzi "doradców" i dlatego wysunęłam takie wnioski ze osoby szukające tutaj rady myslą ze ją tutaj dostaną... a przeciez kazdy mysli inaczej...i tak zamiast jednej sensownej rady dostaje 50!! i wychodzi na to ze nawet po nie wie co robic..

Gość monolit
Masz racje.Ja mysle,ze w powaznych sparwach najlepiej udac sie do specjalisty po porade niz wysłuchiwac porad forumowiczow.

większość ludzi, którzy wchodzą na to forum, myślą że znajda tu złoty środek na swoje cierpienie.... Że w końcu ktoś im coś napisze,co im pomoże..czasami tak jest, czasami jest tak że przeczytają prawdę, o sobie, o swojej sytuacji.... i to ich jeszcze bardziej załamie.Pójście do psychologa, podjęcie leczenia, to nie jest taka prosta sprawa jak się wydaje...

Gość obserwatorka z boku
bo boją się i myslą ze jak pójdą do psychologa to znaczy ze są chorzy psychicznie tak?? jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców ale kiedy wiedziałam ze sobie z czyms nie radzę i wiedziałam ze rodzice nie moga mi pomóc to poprosiłam ich czy znalezli mi dobrego psychologa... wolałam od razu trafic w dobre rece niz szukac w ciemno..prawda jest ze wizyta u psychologa kosztuje dosc duzo jednak jedna godzina z psychologiem dała mi wiecej niz porady kilkudziesieciu osób tutaj! wiec czego boja sie ludzie? zdrowie psychiczne jest równie wazne co zdowe ciało! poza tym psycholog Cie nie obrazi nie nazwie debilka czy kretynem jak niektórzy tutaj a pomoze znalesc rozwiazanie problemu..

Ja zachęcam do chodzenia do psychologa....sam teraz muszę chodzić.Ale wydaje mi się że niektórzy mogą myśleć, że nie jest z nimi aż tak źle.A po drugie trzeba chcieć, chcieć się leczyć, i chcieć wyjść z doła w jakiego się wpadło.Nie powiem że jest to łatwe, jest to cholernie trudne.

Gość Moim zdaniem .................
wszystko zalezy od osoby, ktora chce rady, na podstawie 2-5 zdań trudno cokolwiek komus radzic, bo tak naprawdę przeciez nie zna się tej osoby, a poza tym są I TO JEST NAJGORSZE takie osoby, ktore spodziewaja się, że ktos im powie "tak dobrze robisz" ... Jezeli uwazam inaczej nigdy tak nie powiem , nie raz jakaś uwaga osoby trzeciej, osoby z boku ma inne spojrzenie na ten sam problem ... Jak ktos chce przytakiwania to niech nie zakłada tematu