martusiaxxx 0 Napisano Marzec 18, 2007 powiedzcie mi zaczelam brac tabletki okres juz mi sie skonczyl ale co troche mam plamienia ale i znikaja i znowu powracaja czy jest cos nie tak ??? prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorowka Napisano Marzec 18, 2007 raczej zawsze jest tak przy pierwszym opakowaniu, chociaz takie plamienia moga sie przedluzac nawet do 3 opakowania (chociaz zazwyczaj tylko przez pierwsze op. tak jest) organizm musi sie po prostu przyzwyczaic do hormonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Marzec 18, 2007 bo tez slyszalam ze jak bedzie sie bralo jakies witaminki to tez moze sie szybciej unormowac czy to prawda ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorowka Napisano Marzec 18, 2007 o takim czyms nie slyszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Marzec 18, 2007 dzieki za porade a czy ty tez mialas moze bole w podbrzuszu jak zaczelas brac tabletki?? a wczoraj nawet mnie zabolal prawy jajnik i to dosc mocno czy to tez jest wspolne z tymi tabletkami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miałam to samo przy pierwszym Napisano Marzec 18, 2007 opakowaniu. Początkowo mdłości, bóle podbrzusza, bóle głowy, zawroty, pocenie się. Po kilku dniach minęło jednak okres przeszedł w plamienia, które trwały do ostatniej tabletki. Potem przerwa i w 3 dniu dostałam krwawienie. Teraz mi się skończyło a od jutra zaczynam brać drugie opakowanie. Lekarz powiedział, że plamienie powinno minąć w trakcie 2 opakowania ale zobaczę jak to będzie... Wkurzające takie latanie z podpaskami czy wkładkami cały miesiąc na okrągło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Marzec 18, 2007 nom wlasnie ja tak samo mam ale to jest bardzo uciazliwe i mam nadzieje ze jak najszybciej sie to skonczy a czy ty bierzesz jakies witaminki czy cos takiego bo slyszlalam ze to jest dobrze brac jak sie bierze takie tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorowka Napisano Marzec 18, 2007 ja akurat nie mialam bolu podbrzusza tylko wlasnie te plamienia.u mnie przy drugim opakowaniu wszystko bylo juz ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Marzec 18, 2007 nom mam nadzieje ze mi tez sie szybko unormuje bo u niektorych slyszlalam ze mialy przez caly miesiac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach