Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta120 kg

schudnac ze 120 kg do 80 kg

Polecane posty

fajnie!ja jednak nie bede trzymala diety.musze dla meza gotowac,a on zjesc lubi:D dla mnie pozostaje: mniej jedzonka,zero slodyczy i nie jesc przed spaniem.

Gość puszysta120 kg
tez mam zamiar taka diete stosowac :) trzymam kciuki

Gość puszysta120 kg
ja tez tak mysle:) zgadzam sie :) z wami ale bedzie dobrze damy rade !!

Gość puszysta120 kg
ja uzywalam slim figury ale jakos mi nie pomogla wiec nie jestem za nimi

Gość puszysta120 kg
dobra kochane ide pocwicze sobie troszke odezwe sie jutro buziak :)

ja pije regulavit 3,no i do kibelka musze latac. wesolo mi jak na zakupy ide,a w sklepie zadnej ubikacji....ale bol:D:D ale czy to cos pomoze?zobaczymy...

Puszysta120 kg-pisz codziennie swoje menu,bede tu zagladac i moze cos uda mi sie podejzec ciekawego.Uwazam ze odchudzanie dieta 1000 kcal to madra sprawa.Poltora roku temu udalo mi sie schudnac 19 kg,jadlam sporo,ale chudo,duzo warzyw i owocow/mimo,ze mowia,ze maja duzo cukru,to ja je jadlam/,trafialy sie grzeszki.Zawsze wtedy nie odpuszczalam sobie diety,tylko opamietywalam sie.Niestety wszystko,co schudlam to przytylam,a teraz nie jest mi juz latwo znowu zaczac diete. 🌻🌻🌻 Zycze sukcesow,samozaparcia i wymarzonej figury. Jaka jest norma wagi przy twoim wzroscie? Ja waze ponad 90 kg i mam 173 cm.

Gość baja 55
Coś cichutko tu !Może już nie chcecie chudnąć-co?Ja też jestem puszysta i myslałam,że znajdę "bratnie dusze " a tu ciszaaaaa.Puszysta 120 ,Baja 70 co się dzieje? A ...dziwisz się --ja też chcę schudnąć-jakieś 20 kg.

wiecie, nie chce truc ale przy takiej wadze i wzroscie 100 kcal to troche malo. organizm zuzywa 24 kcal na dobe na kilogram masy ciala czyli u niej podstawowa przemiana materii to prawie 3000 kcal. mysle, ze bezpieczniej dla niej byloby jesc ok. 1800-2000 kcal a najlepiej o 500 kcal mniej niz dotychczas i zaczac wiecej sie ruszac. z tym raczej basen i silownia, zeby wzmocnic miesnie plecow bo przy tym wzorscie kregoslup szybko siada. zbyt drastyczna dieta to nie jest dobry pomysl, bo do stracenia jest 40 kilo a to dluga droga.

Gość puszysta120 kg juz nie
no i udalo mi sie schudnac 2 kg jestem z siebie dumna :) bylam u chlopaka nie mialam zcasu odwiedzac forum ale teraz juz nadrobie straty obiecuje buziaki

Gość puszysta120 kg juz nie
jak cos to zapraszam na swoje gg 1538743 na gg jestem dostepna ale stronki nie zawsze mi chodza to juz wina sieci akurat :) takze kobitki walczace o swoje cialo i piekny wyglad zapraszam do udzielania sie na forum

Gość truskavkova_landrynka
Ja też jestem ciekawa:-) Bo sama walczę z tylko siedmioma kilogramami...

Gość do panna konopielka
podziwiam twoje osiągnęcia, jak chyba sporo dziewczyn tutaj, proszę napisz jak Ci się udało to osiągnąć? w jakim czasie? jaka dietka? jadłospis? Pozdrawiam cieplutko

Gość roko
Aby zdrowo i skutecznie chudnac wystarczy zmniejszyc dawke pozywienia o ko 500-1000 kal dziennie. jednak najpierw powinnac wyliczyc Twoje dzienne zapotrzebowanie i dopiero od tego odjac owe 500-1000 kal. Lady:in......ma racje, wez to na logike . Nie myslisz chyba , ze 1000 kal wystarczy Tobie i tak samo jakies kobitce np 157cm wzrostu i 65 kg wagi . Swoje zapotrzbowanie mozesz wyliczyc : http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833734.html

czesc wszystkim no i mam teraz okres wiec dieta poszla sie walic jak to sie mowi ladnymi slowkami ehh ale od maja juz sie ostro za siebie biore bo folgowalam sobie osttnio przy tym okresie ;/ i stresy zajadalam ehh i mam wyrzuty sumienia ;/ silna wola powinna byc ze mna w maju jade do chlopaka na tydzien to mysle ze wiecej spale kalori sexem :)

Gość poli892
ja zawsze przed okresem mam takie coś że jem na potęgę wszystko słone ze słodkim itp ale następnego dnia jem już normalnie i waga mi nie skacze może też dlatego że przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus regularne posiłki i dużo ćwiczeń a efekt widoczny gołym okiem!