Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polka nienasycona

Czy to normalne ze mając dwoje dzieci,pragnę urodzić jeszcze jedno???

Polecane posty

kobiety-matki co o tym myslicie? przecież w tych czasach każda osoba będzie mi mówić ze jestem nawiedzona.... nie wiem co ze mną jest,ale budzi się we mnie taki instynkt,trudno mi nad tym zapanować

Gość onk3
oczywsice ze normalne bo jestes mądra zdrowo myslacą kobieta

wiesz-mozemy sobie podac rece ja tez pragne trzeciego dzieciaczka wiem ze to tylko kwestia czasu w moim sercu juz jest miejsce dla niego:) zrob to czego pragniesz,tak abys potem nie zalowala

dziewczyny ale ja boje sie porodu po duzej przerwie:( i nie wiem czy dam rade z finasami nie przelewa nam sie ale ta potrzeba.... jest silniejsza

dziewczyny boje sie tez pytan i spojrzen ludzkich wiecie ze w polsce troje dzieci to juz wszyscy mysla ze patologia:( takie mam pragnienie....

Ja tylko tu, na forum spotykam się z żenującymi przytakami, że to patologia, że jesteśmy dzieciorobami i tym podobne. W życiu codziennym, osoby które mnie znają przyjęły wiadomość tak naturalnie, że aż się zdziwiłam:D Jeżeli w Tobie też jest tyle miłości, którą możesz dać to..powodzenia. Nie ukrywam, że u nas sytuacja mieszkaniowa spokojnie na to pozwala. Więc nie miałam aż takich obaw. A kasa? Kasy musi być tyle, żeby starczało:D Nie łapię się na żaden mops, więc cieszę się z mojej dzidzi:D

Gość ptzecież to zupłenie naturalne
Nie weim , dlaczego ktoś miałby nazywać cię dzieciorobem - to twoje zycie

ptzecież to zupłenie naturalne prawie w każdym wątku jakiś pomarańczowy nick mnie obraża. Mieszkamy w chorym kraju i ludzie mają chore podejście.

Gość _d_
ech wlasnie szkoda ze tak sie dzieje przeciez kazdy sam podejmuje decyzje :) i nic nikomu do tego. Ja zawsze powtarzalam ze chcialabym miec czworke dzieci :) Choc poki co same problemy mielismy z realizacja naszych planow, ale teraz wszytsko jest na dobrej drodze i jesli tylko zdrowie pozwoli to nie bedziemy sie przejmowac tym co inni mowia :) Powodzenia !!! Trzymam kciuki, zeby sie udalo :)

Gość Małgonia18
Daj spokój, zwracasz uwagę co jakieś bezczelne smarkacze pisza na forum na pomarańczowo? To głównei głupi gimnajalisci i lalunie, które sie nudza serwuja takei teksty, nie przejmuj się idiotami:D Jesli marzysz o takiej rodzinie i masz z czego ja utzrymać, to naprzód.

Gość autorko topicu
co ty wypisujesz!! kto niby ma cie nazwac dzieciorobem:) zycze powodzenia w staraniach!!!!

Gość autorko topicu
mozna cie tylko podziwac ze pomimo trudnosci ( bo w koncu masz juz dwojke) pragniesz trzeciego mnie ciezko jest sie zdecydowac na drugie:(

autorko topicu - większość rodziców ma problem zdecydować się na drugie:) Potem często zależy od płci:D - tak było u mnie. Zawsze chciałam chłopca i dziewczynkę. Jak urodził się drugi syn, to cała moja rodzina, w zasadzie już w szpitalu mnie podsumowała \"to kiedy trzecie\":D Nie, żebym nie cieszyła się drugim synem, ale wiedzieli, że chcemy bardzo córkę:D No i teraz..zawiodła antykoncepcja - sporadycznie się to zdarza, więc po pierwszym szoku uznałam, że to przeznaczenie:D Teraz marzymy, żeby to była druga córcia, chłopcy, żeby był brat:D

dziekuje Wam autorki za dobre slowa:) jest we mnie taka potrzeba milosci i macierzynstwa,ze trudno mi nad tym zapanowac zdaje sobie sprawe ze moze byc ciezko i to pod kazdym wzgledem jednak chec posiadania jeszcze jednej kruszynki wypacza moje myslenie(negatywne)

Gość normalne
ja myśle coprawda w tej chwili o drugim ( ale 3 też jest w planach) a tak wogóle jakby sie łatwo rodziło, wychowywało to nawet z 5 bym chciała. finanse mówią na nie, ale gdybay tak mysleli wszyscy i tylko patrzyli na kasę to nie byłoby wielu wspaniałych ludzi na świecie.

nie ty jedna marzysz o trzeciej dzidzi ,Ja tez i podjelismy starania;)

Gość do Lili
patrzę,że różnice wiekowe sa malutkie u Ciebie. Powiedz coś wiecej o syt Twojej, byłaś na wychowawczym moze, czy nadal jesteś,jak z pracą? Jak dzieci bawią się razem pewnie fajnie?

Gość do Lili
kurcze przydała by Ci sie teraz jakaś dziewuszka