Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zapytanie_

co sądzicie o tym wózku?

Polecane posty

Gość cha
moja koleżanka ma maritę i jest baardzo zadowolona. Córeczka jeździ już w spacerówce i bez problemu wszystko się mieści. Zalety: duża gondola i spacerówka, wad - nie znalazła:)

Gość żabka kum kum
nie podobaja mi sie te wozki, sa jakies starodawne :O ...i ten koszyk pod wozkiem :O Gleboka wersja jakos by uszla ale spacerowka?! fuj!!!!!!!!!!

Gość oooooooooooooooooooooooooo
po zamontowaniu gondoli waży 16 kg, po zamontowaniu spacerówki 15kg, jak dla mnie za ciężki i w ogóle jakis taki z wygladu badziewiarski

Gość _zapytanie_
Dzięki za opinie, mnie tez ten koszyk tak jakoś.... ale ne jest za cięzki i dlatego się zastanawiam. Cholera tyle tych wózków nie wiadomo na co się zdecydować :(

Gość _zapytanie_
Za cięzki? Hmm.... TAKO ważą po 20 kg nie sądziłam, że są lżejsze wózki, ale dobrze wiedzieć.

Gość mam taki
wózek tylko w innym kolorze i jestem bardzo zadowolona, plusy: duża ładna gondola lekko się prowadzi stabilny idealny jak dziecko trzeba pobujać bo np x-lander jest sztywny kosz metalowy i niby też mi się nie podobał ale swoją funkcję spełna znakomicie i naprawdę jest zaletą :) Spacerówka na zimę idealna wady : ciężki trudno zmieścić go do samochodu jak masz mały jak kombi to nie ma problemu ogólnie jestem bardzo zadowolona, ale powiem szczerze że spacerówka też mi się nie podoba, moje dziecko ma roczek i na lato planuję kupić jakis lekki wózek spacerowy ale teraz jak była zima to innej spacerówki bym nie chciała.

Gość cudo.....