Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przed badaniem

Test na HIV

Polecane posty

Gość Przed badaniem

Mamuśki chcę zrobić sobie test w krakowie, przed planowaną ciążą. Znacie może miejsca gdzie jest miła obsługa, przyjazna atmosfera itd? O i w miarę szybkie wyniki?

Gość Przed badaniem
Czy to aż tak wstydliwy temat, że nikt mi nie potrafi pomóc?

Gość taka z Gdyni
W Gdyni to wiem gdzie, ale w Krakowie, to nie mam pojęcia :)

Gość Przed badaniem
Ja mam podane miejsca, ale po prostu jestem ciekawa tych wszystkich rzeczy. Nasłuchałam się różnych rzeczy na temat traktowania ludzi w czasie takich badań. I uważam, że to już wystarczający stres, a żeby ejszcze ktoś mnie źle traktował. Heh Ale dzięki za chęci:D

Gość ja miałam badanie
co prawda nie w Krakowie ale w Lublinie w Luxmedzie. W czasie badania czyli pobierania krwii byłam potraktowana neutralnie a za jakiś czas miałam przyjść po wynik. Stanełam w kolejce po odbiór wyników, powiedziałam swoje imie i nazwisko. Kobieta siedzącą przed monitorem głosno zaczęła mówić - aha, test na obecność wirusa HIV, tak tak. W tym czasie ludzie stojący za mną zaczeli się lekko odsuwać, a kiedy ta kobieta krzyknęła do koleżanki - wynik testu na HIV dajemy w kopertach ??!!!!! to już się w ogóle odsunęli. Wynik był oczywiście negatywny, robiłam to profilaktycznie, ale i tak zostałam odprowadzona do drzwi złowrogim wzrokiem innych pacjentów.