Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrykowata

jaki test ciążowy?

Polecane posty

Gość mrykowata

Cześć dziewczyny, napiszcie proszę, który test ciążowy uważacie za najlepszy, najbardziej wiarygodny? Dziękuję z góry za wpisy :)

Gość mrykowata
Dzięki Ewo :) Pozdrawiam

a ja wole, taki (paseczek) co sie macza w kubeczku z moczem ;) mialam z allegro za 3zl z groszem i najszybciej wykryl mi ciaze, pozniej byl pre-test

Gość bobo bobo
stosuje bobo test juz dluuuuuuuugo i jeszcze sie nie pomylil nigdy, ani razu tez zle nie wyszedl. Polecam

Gość bobo bobo
bobo tes jest dostepny w dwoch wersjach: jedna ta tradycyjne, gdzie sie wkrapla, druga- paseczek do zamoczenia :)

Gość mrykowata
Dzięki serdeczne wszsytkim chciałam potwierdzenia- od 7 dni spóźnia mi się @, dziś zrobiłam pre test, wyszedł negatwny, więc chciałam dowiedzieć się wiecej o innych testach.Czuję się dobrze, na okres się nie zanosi, specjalnych stresów nie miałam (od 3 dni tylko twn odn. @, jak cykl mi się zrobił dłużyszy niz 33 dni, co nigdy sie nei zdarzało)...Spróbuje jeszcze ew. za pare dni ten bobo, jako inny, o ile @nie nadejdzie...Tylko który lepszy, ten paskowy czy ten "zakraplany"? dzięki raz jeszcze :)

Gość bobo bobo
bez roznicy, jak tobie wygodniej :) paskowy mi sie udalo kupic, ale wiem ze nie zawsze maja bobotest paskowy w aptece, plytkowy z pewnoscia dostaniesz. Jesli jest Ci wygodnie zakraplac, to kup ten plytkowy :)

Gość mrykowata
Do tej pory robiłam tylko na paskowych testach (pre i jeszcze jakiś, nie pamietam nazwy), więc nie wiem który wolę :) ale chyba na skuteczność nie ma to wpływu?Spróbuję bobo skoro go polecacie.Czekam na @, ale jak nie...to też dobrze!

Gość droga mrykowata
Cokolwiek kupisz dobre będzie. Byle był to test PŁYTKOWY.

Gość mamusia..............
moim zdaniem najlepszy jest strumieniowy. Nie trzeba się z nim bawic tak, jak z płytkowym czy paskowym.

Gość mrykowata
Dziekuje serdecznie za rady 🌼 chociaż pod ich wpływem juz głupieję;) i nie wiem co wybra ć, tyle wersji.Niech zwycięży demokracja- kupię test, o którym będzie najwięcej dobrych wypowiedzi.Jak narazie 8 dzień spóźnienia...od wczoraj troszkę boli mnie brzuch, więc moze jedank @ przyjdzie?Poczekam dzień, dwa i idę na zakupy, a potem do lekarza!Ileż się to może spóźniać... Pozdrawiam

ja też polecam bobo test, wg mnie wygodniejszy płytkowy, ale jak kto lubi :) tylko poczekaj jeszcze z tydzień, będzie wtedy \"pewniejsza\" kreska mi na początku ciąży wyszły 2 kreseczki, ale takie (ta druga) niewyraźne, wiec poczekałam tydzień (oj, ciężko było wytrzymać :)) i zrobiłam ponownie bobo testem 2 krechy jak byk!

Gość mrykowata
Hehe, od negatywa na pre 1 dzień, a już jest ciężko! ;) Jak pisałam- bez zmnian.Czasem poboli mnie brzuch, zaczął wczoraj wieczorem, myślałam, ze to na @ ale nic.I chyba troche piersi, ale tak mam często przed @...więc moze jednak?Dziś jest 36 dt, mój życiowy rekord, ile może najdłużej mnie stresować? Przyszyłym mamom gratuluję :)

Gość mrykowata
żesz, dc miało być, czyli dzień cyklu naturalnie! Nie 'tydzień" -jak narazie...ślepa jestem z wrazenia jeszcze...;)

Gość mrykowata
Jednak @.Dzidzia innym razem. Dziękuję wszystkim za wpisy :) Pozdrawiam

Gość Diamondiz
witajcie dziewczyny ! Mam poważny problem. Otóż zawsze miałam prawie regularnie okres. Kochałam się ze swoim chłopakiem miesiąc temu, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą ( nie pękła ) . Mam własnie termin miesiączki ale się ona nie pojawia.....spoźnia się już pare dni. z 3 dni temu zrobiłam bobo-test i wyszło, że NIE jestem w ciąży. Nadal sie boję... Czy w moim przypadku test wyszedł wiarygodnie ?? Pomóżcie mi :( nerwy mnie niszczą. Tuż przed spodziewaną miesiączką byłam też u ginekologa ( pierwszy raz) powiedział mi, że mam w pochwie fragmenty błony dziewiczej. Czy to może by powodem spoźniającego się okresu ? :(

Gość ada11s
Mi odpowiada test strumieniowy Stream od Sanity, jak tylko mam jakieś wątpliwości co do ciąży to z niego korzystam.

Gość gość
Ja rowniez polecam Test Stream

Gość gość
kazdy z apteki :) , jak jestes w ciazy to ci wyjdzie , ja robilam 3 rozne niezaleznie bo nie wierzylam i na kazdym po ok 15 sek byly 2 kreseczki , mega wyrazne. A to byl poczatek , okolo 5 dni po spoznionej miesiaczce . Robiłam płytkowy. Dzis moja córeczka ma 1,5 kg i za 2 mce sie urodzi ;)

Gość gość
Dokładny jest Stream, wynik pojawia się szybko i jest wyraźny nie muszę zgadywać co tam na tym pasku wyszło :P

Gość marta

Mnie z kolei test  Stream poinformował że nie zostanę mamą i bardzo mnie to ucieszyło bo nie jestem jeszcze gotowa. Jak najbardziej również polecam ten test.