Gość Mszyca Napisano Marzec 18, 2007 Hejka wszystkim ;) Niedługo zamierzam zacząć przedłużać pazurki akrylem.Nie mam zamiaru wyrzucać 6 stów na kurs i nic sie na nim nie nauczyc no i nie stac mnie na to. Dzięki Wam zdobyłam już większość informacji na temat ich zakładanie. Chciałabym jeszcze wiedzieć jak je ściągać. Pomożecie? I mam jeszcze jedną prosbe. Możecie mi powiedzieć czy w moim "przyszłym" zestawie niczego nie brakuje? Jest w nim : 1 x Liquid 100ml 1 x akryl kolor 2g # kolor rose nr 10 1 x akryl kolor 2g # kolor rose nr 17 1 x akryl kolor 2g # kolor rose nr 27 1 x Klej 3g 1 x Akryl Przeźroczysty 30g # Średnioszybko schnący, bezbarwny, bardzo dobra przyczepność 1 x tipsy w woreczku 100 sztuk , po 10 szt z kazdego rozmiaru, tipsy clear przeźrczyste 1 x Gilotyna 2 x pilnik # czarny banan - grubosci 100/100, 100/180 1 x Cleaner 100ml 1 x Pedzelek #06 1 x Primer 10ml 1 x Waciki 250szt. 3 x Patyczek # Patyczek z drewna pomarańczowego zakończony z jednej strony ostrzem, z drugiej łopatką 1 x Blok polerski Szablony # 1 x 100 sztuk szablony w rolce okrągłe 1 x Blok polerski # Czarno fioletowy idealny do scierania akrylu 60/100 trzystronny z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach