Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej to ja

POZNAN

Polecane posty

Gość hej hej to ja
GGGabi witam, ja mieszkam dopiero 3 latka.... :) i tez uwazam ze to wspaniale miasto i nie chcialabym zmieniac, choc okazja byla :) vega kurde nie wiem, moze gabi ci odpowie, nie kojarze teraz :o

Gość hej hej to ja
ja studiuje... mieszkam od 3 lat jak pisalam wczesniej....

hej hej to ja ;) witaj... rynek wschodni? hhmmm.. takiej nazwy nie slyszalam.. jesli powinnam to ze wstydu chowam sie pod stol.. ;) ogolnie uwaza sie , ze wilda i debiec sa niebezbieczne.. Mieszkalam na Debcu , bylo ok..;)

zrszta ... gdzie ja nie mieszkalam.. :D Gorczyn, ponownie gorczyn, piatkowo, lubon, debiec, Jezyce, na koniec powrot do gorczyna. :d Prawdziwe studenckie przeprowadzki.. :D.

Gość vega.
dla mnie to tez jakas abstrakcja :D no, zobaczymy. jak bde na miejscu (o ile bede) to sama ocenie. a co do specyficznosci Poznaniakow -to fakt ;)

\"poznanska zlotowka\" - z nikad sie to nie wzielo.. :D ale i tak Poznan daze wielkim sentymentem...

Gość hej hej to ja
ja tez.. :) albo poznanskie blachary :o no ladna maja poznanskie dziewczyny opinie...

Gość hej hej to ja
ja mieszkalam zaraz przy browarze, pozniej na maja i teraz na grunwaldzie.... ciekawe gdzie sie przeprowadze... :)

Gość vega.
tez slyszalam o tej zlotowce i o tym jak powstal drut :P ale nawet nie o to chodzi, ja mam wrazenie, ze Poznaniacy maja specyficzny sposob mowienia i nie chodzi mi tu o gware ani inne regionalizmy... czasami tak mam, ze patrze na czlowieka, rozmawiam z nim widze jak sie porusza i juz wiem, ze z Poznania jest, i sie kurcza nie myle :D:D

Gość hej hej to ja
bede jutro, mam nadzieje ze sobie jeszcze pogadamy..

Gość hej hej to ja
vega -->taaaa np co?? :)

Gość Poznań to cudowne miasto
nakazdym kroku widaćgospodarność poznaniakow, ludzie uprzejmi, mili, gospodarni, pracowici ... Ostatnio został otwary Stary Browar to znaczy druga część , warto zobaczyc. Jest to Centrum Handlu, Sztuki i Biznesu na skalę światową , porównywalne do centrum w Paryzu czy Londynie :-D

Gość vega.
hej hej - a nicoooo :D tez spiewam, sie nie martw. to w zasadzie moje rejony, wiec sila rzeczy troszeczke przejelam te mowe :D

Poznań to cudowne miasto -->> stary browar.. rozkosz dla moich oczu... wg mnie budowla 2006-2007... piekne detale, wspaniala architektura... Jestem architektem, wybaczcie to zboczenie..

Gość hej hej to ja
pa pa wszystkim :) 🖐️

Poznań to cudowne miasto -->> stary browar... hhmm.. rozkosz dla moich oczu.. wg mnie budynek 2006 -2007.. ADS postaral sie o wspaniala architektura i dopracowane detale.. wybaczcie to zboczenie , jestem architektem

Gość vega.
cholera no, druga strona nie chce mi wlezc... :O

Poznań to cudowne miasto -->> stary browar... hhmm.. rozkosz dla moich oczu.. wg mnie budynek 2006 -2007.. ADS postaral sie o wspaniala architektura i dopracowane detale.. wybaczcie to zboczenie , jestem architektem

hhmm.. stary browar... rozkosz dla moich oczu.. ADS postaral sie o wspaniala architekture i dopracowane detale... wg mnie budynek 2006-2007 wybaczcie to zboczenie, jestem architektem.

Gość SSERXDCTFVGBUHNIJOM
jebie poznan moj ma tam kochanke

mieszkalam w poznaniu cale moje zycie,wczoraj nawt pokusilam sie o obejrzenie mojej dzielnicy przez google earth bo nie bylam tam przez 3 lata....tesknie za tym miastem...

Gość hej hej to ja
jest tu ktos jeszcze ? :)

Gość hej hej to ja
witaj :) ja niestety teraz musze uciekac, ale bede pozniej, mam nadzieje, ze zbierzemy sie w grupe i pogadamy :)

Gość ja sie tu
urodzilam, lecz wywialo mnie za miloscia bardziej na zachod...pozdrawiam, w szczegolnosci Rataje :D

No pozdrawiamy. Zachodnie Jeżyce pozdrawiają :)

GGGabi powiem Ci że mieszkałaś w mojej miejscowosci:) mam nadzieje ze w tej bardziej reprezentacyjnej częsci;)