Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam malinkę kochanie

jak smakuje kobieta.

Polecane posty

jak smakuje kobieca myszka? moja jest gorzko- kwasna, chlopak mi tak powiedzial. a wasze? albo waszych partnerek?

nie moze byc.

Gość gość
Moja nie jest słodka, nigdy nie była, smakuje pewnie nie za dobrze, bo niby jak mogą smakować takie gluty? Pewnie cos jak smark z nosa.

Mi kochaś wczoraj powiedział, że jest pyszna, ale nie pytałam o szczegółowe odczucia i raczej nie będę ryzkować i prosić o szczegóły, niech sobie myśli, że pyszna, a po co ma mu sie kojarzyć z czymś innym? ;)

No bo tak:classic_cool: Generalnie nie powinna być słodka chyba, tylko mieć jakiś taki \"mataliczno- kwasny smak\". Tak to sobie wyobrażam, chociaż na samą myśl o próbowaniu mnie odrzuca:o Ale ma kwaśne ph, więc słodka nie jest:) Jeżeli ktoś ma grzybicę, to zazwyczaj wtedy ph się obniża. I generalnie grzybnia jest słodkawa:classic_cool:🖐️

Gość gość
Nie obniża, tylko podwyższa;)

Gość gość
Zreszta prawda jest taka, ze nie wszystko co ma odczyn kwaśny jest kwaśne. To, ze ktos nie ma kwasnej wydzieliny, nie znaczy ze ma zaburzenia rownowagi w pochwie i infekcje;0

mi też się wydaje że jak się ma grzybicę to wtedy robi się jeszcze bardziej kwaśna:)

Gość gość
ale też jakiego PH by nie miala kobita w cipce, to na pewno nie będzie to słodki smak.....no ale wiadomo, wyobraznia i feromony czynia cuda, nawet kubki smakowe potrafia zwariowac wtedy:D

Ale zazwyczaj tak jest;) Pocałuj kogoś, kto się naje dużo słodyczy i potrzyma zęby nieumyte, jak już mu po kilku godzinach smak słodyczy przejdzie, albo po całym dniu. Jeszcez nie ma niskiego ph, a juz czasami zaczyna się robić kwaśny, albo ma taki dziwny smak. A jak umyje zęby dokładnie, albo chociaz pożuje gumę, co podwyższa ph, to jest słodkawy:)

Gość co do mojej
to podobno slodko-kwasna, przynajmniej w jego odczuciu :) Grzyba nie mam, bo dbam o higiene z zwenatrz i wewnatrz :) Najwazniejsze,ze mu smakuje. A ta co napisala, ze podobno ma gorzka>>> to moze byc od pigulek antykoncepcyjnych jesli uzywasz.

Gość jak sie dba
o higiene wewnątrz?

Gość co do mojej
stosuje sie globulki zapobiegawczo, a poza tym irygatorek tantum rosa i czysciutka od wewnatrz :)

ja tam na słodka nigdy nie trafiłem! zawszę taki cholerny ni to kwaśny ni cholera wie jaki smak :O podobno słodka jest podczas okresu! (od krwi) ale jakos nie spieszy mi sie zeby próbowac :P

Gość wiktor wektor
Co jest smaczniejsze? Soki mężczyzny, czy soczki kobiece? Proszę o odpowiedź, tylko szybko...

Sam smak ciężko jest opisać, natomiast zauważyłem że zmienia się on w zależności od dnia cyklu... w czasie okresu nie próbowałem i nie mam takiego zamiaru...