Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden 23

Nie potrzebuję miłości i dziewczyny. Wreszcie przestanę się użalać na kafeterii

Polecane posty

Chłopaki wcale tak nie jest jak myślicie że dziewczyny lubiatylko wysokich ładnych bogatych.. ..a ja mam grubego chłopaka i moze moim koleżankom się nie podoba dla mnie jest cudowny!! naj naj naj

Gość emgie
To nie zycie pozagrobowe - to przemial. Nic sie nie martw, z opakowan robia ladne obrazki.

Gość klakierrr
ale niedlugo go i tak zaczniesz zdradzac :o biedak :o

Gość z przystojnym i wysokim

nie wiem skąd masz te newsy o upodobaniach kobiet, bo wiele moich koleżanek lubi facetów miśkowatych (czyli nie szczupłych), wzrost tak wielkiego znaczenia nie ma, ładny to pojęcie względne, bogactwo - rzecz nabyta (można wygrać np. z dnia na dzień w totolotka)

można wygrać np. z dnia na dzień w totolotka ehe, albo przepoczwarzyć w Banderasa :P

Gość klakierrr
no no nie jedna tak mowila :o

Gość emgie
Dewianci tez jeszcze istnieja, nawet plci pieknej. Nie badz takim dekadentem, to juz jest passe. O duzym przyrodzeniu tez w jej twarzy bylo? Fajna panna. :) Dobry gust.

nataszka zgadza się... jak przekonasz stańczyka to własnoręcznie zrobię dla Ciebie medal !

Gość emgie
No tak. Wzgledne. Chlopaki tez w to wierza, tylko zauwaz, ze dobrze im w fallicznym towarzystwie 'podworowac' sobie z tych, co im z zyciu nie na reke i z chusteczka do nosa.

drewna nie oddam :P nad korą musiał bym się zastanowić, no ale miedź ? hmm albo nie miedź :P

PRZESTAŃCIE! BO FAJNE Z WAS CHŁOPAKI WIDZE W WAS DUZY POTENCJAŁ TYLKO FATALISTYCZNE PODEJŚCIE DO ZYCIA MACIE!!!

Gość stańczyk nie pieprz głupot
:D

Gość stańczyk nie pieprz głupot

Gość emgie
Gut. Na poczatku jeszcze fajnie bylo, teraz juz nawet udawac nie umiecie. Milego, panowie.

oj teraz to wychwyciłam w Twojej wypowiedzi foch mojego męża tzn. :) \"oj ja biedny nieszczęśliwy, bezbronny, co ja teraz zrobię, jest mi przykro i czuję się zraniony\", stary facet a tak się użala nad sobą jak dziecko (mój mąż, bo Ciebie Stańczyku nie znam, więc nie oceniam) tak czy inaczej miłej nocy

Gość emgie
To tez pojecie wzgledne. Piorytety tez sa rozne. A pisza, ze i mezczyzni udaja orgazm.

... i to by było tyle na dziś ... a tak ciekawie się zapowiadało ;) pa chrobaczki

Gość Venonn
do taki jeden - masz racje , co ma być to będzie , po co ciągle płakać jak baba " łoooo jezu mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny 😭 " nic na siłe :classic_cool:

Gość taki jeden 23
wszystko fajnie ale bujać to ich a nie nas :P nataszka87 jak widzisz potencjał to... dobra jesteś, żeby coś więcej w takich literkach dostrzec. Za dużo wyobraźni 🖐️ Stańczyk jak będziesz dużo próbował to w końcu jakaś się trafi. Taki przynajmniej wynika z czystej statystyki :D Ja tam nie zamierzam się w to bawić 🖐️

Gość emgie
stanczyk - mowia, ze kazda potwora znajdzie swego amatora. O kryzysie mozna mowic, kiedy uwiad starczy juz nietegez, choc i na to sa pigulki. Poza tym, z takimi tekstami 'jestem smieciem, gownem, zerem' to na moje oko szybko kogos znajdziesz w serwisach s/m. Sa panie co baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubia takich chlopcow.

witam :) Stańczyku co nie wyszło? Znów nie maiłeś śmiałości zagadać ? A miało być już dzisiaj wszystko wyjaśnione... hmm