Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evlenka

SEKSSSSSSSSS MOZE DLA MNIE NIE ISTNIEC------CHCE TO JAK NAJSZYBCIJE ZMIENIC!

Polecane posty

Gość Evlenka

MAM 19 LAT.... MOJE LIBIDO SIEGA ZERU.. JESTEM ZALAMANA.. NIC MNIE NIE PODNIECA NIC ABSOLUTNIE.CO PORADZICIE?MOZE TO HORMONY-OD KILKU MIESIECY MAM NADMIERNE OWLOSIENIE CIALA :'( CZESEM ,SZCZEGOLNIE GDY SIE BUDZE JESTEM WRECZ MOKRA...POCE SIE OKROPNIE..CO TO MOZE BYC???????

Gość wyłącz capslocka

Gość Dupencja bez popedu
Dla mnie tez moze nie istniec, mam 26 lat, sprobowalam sexu, nie kreci mnie on w ogole, ani facet, ani kobieta, ani nawet Ja sama nie robie sobie dobrze, juz sie pogodzilam z tym, szkoda mi tylko chlopaka, trzeba bedzie z nim zerwac 😭

evlenka ... diagnoza jest bardzo prosta ... ten stan jest spowodowany ciaglym ogladaniem obrad sejmu ... wyrzuc telewizor

Gość Evlenka
JEST KTOS KTO SIE NA TYM ZNA?RATUJCIE,MOJ FACET MNIE ZABIJE :(

Gość wyłącz kurna tego capslocka

Gość Evlenka
o masz jaie rady, wylacz capslocka

Nie, bo nie znam się na seksie i na libido

aaale przeczytałam jeszcze raz. To faktycznie mogą być hormony - nadmierne owłosienie i nocne poty = kłopoty z hormonami. Czy z seksem to ma związek - pojecia nie mam. Ale do lekarza to powinnaś się wybrać tak czy siak.

Gość Evlenka
do jakiego Twoim zdaniem??seksuologa w promieniu 100km nie znajde, sprawdzilam to :(

Gość idz do endokrynologa

Gość albo ginekologa
bo oni tez powinni znac sie na hormonach

Gość idz z tym do lekarza
nocne poty i owlosienie to oznaka jakichs zmian i powinnas je zglosic specjaliscie

Gość Evlenka
wiec seksuolog odpada.. bo to chyba problem bardziej fizyczny niz psychiczny

Gość Evlenka
i wiecie co wam powiem, kiedy jak bymal mala,moja mamuska powiedzialam i ze nie bede mogla miec dzieci bo mam za waskie wiecie co.ze tak lekarze kiedys jej powiedzielii ze mam wejscie jak szpara w podlodze

Gość Evlenka
i wychodzi na to teraz ze tak bo nijak ruszyc tego nie mozna

idz do ginekologa - najpierw sprawdz hormony i zdrowie seks nie zajac nie ucieknie;)

nie martw sie - jeszcze jestes mlodziutka. pewnie sie boisz z tego powodu i to wszystko cie blokuje. wnioskuje ze nie bylas jeszcze u ginekologa - wiec idz on ci wszytsko wyjasni

Gość Evlenka
dzieki buzkaaaaaaaa

Gość Evlenka
ale zeby az tak mnie blokowaloooooooooo... wydaje mi sie ze jestem rozluzniona podczasa proby(>>>)

ale czy ty juz wspolzylas z tym swoim facetem albo innym, czy nie?

Gość Evlenka
nie, z poprzednim probowalam ale mialam niesamowity bol w pochwie nawet... z jego placami/palcem... niet..bol jest nie do wytrzymania, nie mysl ze przesadzam, mam wysoki prog bolu..

evlenka - posluchaj OCZYWISCIE ze to moze byc spowodowane lekiem wybacz, ze cie pytam, ale dlaczego chcesz na sile rozpoczynac wspolzycie. wlasciwie jestes jeszcze dzieckiem (nie to ze ja z Radia Maryja) ale w naszych czasach ani w srodowiskach prawicowych ani liberalnych nie mowi sie o tym, ze sfera seksualna jest i ma prawo byc przedmiotem leku musisz isc do lekarza z potami itp bo to niedobry objaw ale niewykluczone ze to na tle stresu SKORO NIE masz ochoty na seks - odloz to!!!!!

Gość Evlenka
powiem jeszcze jedno... chociaz nie chce mi sie wierzyc,on powiedzial ze widzi "cos" w pochwie.. i jest to biale, nie uzywam zadnych tamponow nigdy tez sobie nic tam nie wsadzalam, no przeciez motyl mi tam kokona nie zrobilll

Gość Evlenka
ale wiesz... to sie zmienilo, kiedys mialam czesto ochote na seks, teraz zupelnie, wiec cos jest niew tak skoro ten stan sie zmienil

evlenka - idz normalnie do ginekologa, ktoremu powiedz o wszytskich obawach i ze nie wspolzylas bo wtedy badanie jest przez odbyt poza tym jesli ja mam radzic - nie rob nic na sile!!! to nie ma sensu, tylko tak sie wydaje ze wszyscy juz przeszli inicjalcje seksualna widac, ze masz przed ta sfera zycia lek i zrobisz sobie krzywde zmuszajac sie

Gość Evlenka
dzieki za info:)

Gość Evlenka
co z tym cialem obcym.. niemozliwe zeby cos tam bylo

Gość Evlenka
moja kolezanka..niejedna bedac dziewica miala badanie przez pochwe.. wiec jak to jest?

moze masz jakas cyste i stad te wszystkie objawy idz spokojnie do lekarza , wyjasnij wszystko i NIE PROBUJ nic do tego czasu, jesli masz cyste lub narosl, niepotrzebnie jeszcze podrazniasz i wprowadzasz infekcje jesli sie zmuszasz do seksu, to te leki sie nawarstwia najpierw rozwiej mity z czasow dziecinstwa i zweryfikuj stan zdrowia a pozniej poczekaj az bedziesz miala ochote na seks