Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie_B

Nieplodnosc-tabletki

Polecane posty

Gość Prawie_B

czy to prawda,ze po polrocznym przyjmowaniu tabletek nalezy zrobic polroczna przerwe? podobno to najbezpieczniejszy sposob przyjmowania ich bez ryzyka,ze po odstawieniu beda problemy z zajsciem w ciaze... a w ogole czy to prawda,ze po dlugotrwalym przyjmowaniu tabletek zawsze sa problemy z zajsciem w ciaze ?

ja brałąm ciągiem 3 lata tabletki... zapragneliśmy dzidziusia odstawiłam dostałam @ i spróbowlaiśmy udało sie za pierwszym razem i obecnie jestem w 17tc

Gość Prawie_B
super :) ale moja znajoma ma znajoma ktora dlugo przyjmowala tabletki ok 2-3 lata a teraz ma ogromne problemy z zajsciem w ciaze i decyduje sie na zaplodnienie in vitro lub w ostatecznosci adopcje... jak podejrzewam zalezy to chyba tylko i wylacznie od organizmu...

napewno zalezy od organizmu i tylko od tego u mnie żadna koleżanka nie miała problemu po hormonach a bratowa która nie brała nbigdy ma problem z utrzymanie ciąży i tearz ma brac 3 miesiące i spróbowac nie wiem co jest przyczyną

a czy twoja bratowa robiła badania przed tabsami aby sprawdzić czy może mieć dzieci? czy twój brat to sprawdzał??? wiele osób mówi że są niepłodne po tabsach, ale przed nimi nie sprawdzały swej płodności. nie twie\\rdzę że tak sie nie może stać, ale byłabym ostrożna w wysuwaniu takich wniosków. ja brałam długo, prawie5 lat bez żadnej przerwy, jak będzie z dzidzią nie wiem jeszcze nie próbujemy.

jejku gdzie ja tu bratowa przeczytałam, chyba naprawdę czs odpocząć, sorki znajoma znajomej miało być. chyba nic więcej nie nakręciłam :)