Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmelciak

Ciąża po odstawieniu tabletek - udalo sie ???

Polecane posty

Gość carmelciak

Od ponad roku biorę tabletki natykoncepcyjne...wiem jednak ze za jakis czas bede chciala mieć dziecko. Mam 22 lata i na bobaska chce poczekac jeszcze ok 5 lat. Czy branie tabletek przez tak dlugi czas jest bezpieczne. Czy to, ze bralyscie tabletki wplynelo jakos na waszą ciążę? Co wam o tym mowil lekarz? Za kazdym razem gdy o to pytam wszyscy mi mowia ze mam jeszcze czas wiec po co ta rozmowa. Ale ja nie chce mieć przez wlasny egoizm i głupote chorego dzidziusia....Napiszcie jak to jest u Was.

Gość carmelciak
upup

5 lat, to nie jest znowu tak dużo. Ja tabletki brałam przez 10 lat, odstawiłam i od razu zaszłam w ciążę. Branie tabletek w żaden sposób nie wpływa na późniejszą ciążę.

Ja też brałam między ciążami i za każdym razem bylo ok. Dwa lata temu odstawilam bo zaczęły mi się dolegliwości żolądkowe a po tych dwóch latach zaszłam w ciąże bliżniaczą. Raczej to nie te tabletki mialy na nią wplyw....:)

Gość lauraimpresja
ja brałam 2 lata bez przerwy, zaszlam w 1 m-cu!!!!!!!!!!! po 3 mcznym odstawieniu

Gość bziku
ja też brałam tabsy chyba ze 6 lat. I nie odbiło sie to na moimz drowiu. Wyniki bdb. Na dziecko musiałam trochę poczekać, ale na to nie wpływały tabletki, bo owu była zawsze o czasie.

bralam tabletki 3 lata, odstawilam i stalo sie - bedzie malenstwo :)