Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia 77

Mamy z Pruszkowa

Polecane posty

Cześć - mam na imię Kasia, jestem mamą pięciomiesięcznego Maćka. Od niedawna mieszkam w Pruszkowie- może znajdzie się ktoś z Pruszkowa chętny do rozmowy. Pozdrawiam

cześć Kasiu, ja mieszkam w Pruszkowie, z tym, że ja już od kilku lat :) i też mam na imię Katarzyna, a mój synek Maciek jeszcze mieszka w mym brzuchu :D

no Misiu.... mysłałam, ze Ci linka wystawię na naszym serca w górę a Ty tu już jesteś!!!!! ;)

cześć Kasiu! ech czyli za dwa miesiące Pruszków będzie miał nowego obywatela Macieja

jak wybieraliśmy imię dla synka to staraliśmy się nie wybrać popularnego- no i chyba średnio nam się udało, biorąc pod uwagę, że nawet na sali poporodowej leżałam z mamą małego Maćka :)

nawet nie wiem, czemu Maciej ;) dotychczas nasze dzieci otrzymywały imiona zakorzenione w rodzinie... a Macieja nie mamy- ani po mojej, ani z męża strony :) ale \"jakoś tak\" nam pasuje :) za to na drugie, będzie miał Tadeusz- po dziadku i po pradziadku!

a nasz \"Maciek\" wziął się z mojej pracy, jestem nauczycielką i miałam super ucznia: zdolny, odrobinę nicponiowaty, zawsze uśmiechnięty- chętny do pomocy i tak sobie pomyślałam, że nasz synek też będzie Maciek może Maćki mają coś wspólnego :)

moje słoneczko właśnie się obudziło - pora na jedzonko, a potem spacerek,-chociaż pogoda średnio spacerkowa

Maciuś będzie czwarty, czekają na niego dwie siostry i brat :) właśnie muszę położyć Wojtusia spać, jest jeszcze malutki, ma półtora roku! odezwę się później :)

Gość czyli teraz już....
a tatusie w gangu pruszkowskim?