Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okuu

przezedzone brwi- rycyna??

Polecane posty

Gość okuu

mam dosc naturalne grube i ciemne brwi. Postanowiłam je "zapuscic". ! brew jest super idealna, a druga...w niektórych miejscach nie rosna mi włosy...czy samrowanie olejkiem rycynowym cos da, czy raczej nie mam co liczyc, ze tam jeszcze cos wyrosnie?

Gość okuu
up

Gość okuu
czy na parwdę wszytskie maja super gęste brwi i nie próbowały ich smarowac rycyną? Wiem, ze działa na rzęsy, ale na wzmocnienie, więc nie wiem do końca jak to z brwiami.... Jesli ktos cos wie, to z góry dziękuję za info:)

Gość okuu
up

hey. ja wlasnie przed chwila wrocilam z apteki. bd. probowala tych eksperymentow z rycyna na rzesach. :D ponac moga sie wzmocnic i nabraz ciemniejszego koloru. ehh < zauroczenie > w lipcu mam wesele jakbym miala takie piekne rzesiska hyh. nie no wiem , ze raczej sie po tym nie wydluza , ale warto sprobowac raz sie zyje. mam dokladnie ten sam problem co ty. jedna brew jest ciutenkie krotsza od drugiej, wkurza mnie to i moze choc to nie jest bardzo widoczne chce aby wszystko bylo ok wiec sprobuje tez poeksperymentowac na brwiach. czytala dosc duzo na ten temat na innych forach duzo dziewczyna ten olejek pomagal, dlatego warto sprobowac pozdrawiam :*:*:*