Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pluum ****

za szczuple lydki?

Polecane posty

Go艣膰 Pluum ****

otoz moim problemem sa troszeczke za szczuple lydki nie pasujace do mojej figury.Mam 170 cm wzrostu i waze 65 kg wiec chuda nie jestem ale mam drobne kosci.Czy ktos z was wie jak pogrubic lydki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale onie nie tanie sa
ja wiem i samej mi sie udalo a ile masz w艂ydce??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale onie nie tanie sa
zmierz metrem majszerszemiejsce 艂ydki..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renia905
Problem mam identyczny. W 艂ydce mam 31 cm, wzrostu tyle co Ty. Aby nabra膰 troch臋 cia艂ka w 艂ydki posz艂am na si艂owni臋 ( i chodz臋 ju偶 tak p贸艂 roku, 3 razy w tygodniu, po 1,5 godz.), poprosi艂am instruktork臋, aby pokaza艂a mi jaki臋 膰w. na 艂ydki. No i pokaza艂a i 膰wicz臋 uparcie ju偶 te p贸艂 roku i nic si臋 nie poprawi艂o. Dlatego te偶 b臋d臋 wdzi臋czna za jakie艣 wskaz贸wki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz podaje bo zapomnialam
jamialam 33 cm najszerszemiejsce w 艂ydzie w styczniu zaraz na pocz膮tku teraz jest marzec i mam juz 36 cm i lydka sie tak rozbudowala i supoer kobieco wygl膮da ze szok..nawet w kozaki kt贸re wchodzilam dwa miesiace temu juz nie mam szans ich zapi膮膰 wiec chocby po tym widac :) moja metoda prosta jest bo robilam to codziennie ..a co? podnosilam sie na nogach wysoko tzn, na palach i opadalam z powrotem w d贸l powoli..tak 100 razy dzienie moze byc seriami a nie od razu naraz.. uwierzcie mi ze silownianic nie da..r贸cie to azobaczycie efekty juz po miesi膮cu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 llghh
ee tam kurde..ja mam 35 i tezmam za chude:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pluum ****
JA MAM 37 :/ MOZE SIE WYDAWAC ZE NIE TAK MALO ALE JEDNAK TO MOJEJ FIGURY TO ZA MALO A ODCHUDZAC SIE NIE CHCE:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pluum ****
juz podaje bo zapomnialam czy po tych cwiczeniach co piszesz nie schudly ci uda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 llghh
Jezu 37 ?to bardzo duzo ..kobieto zlituj sie..:(

Udost臋pnij ten post

A dlaczego mialy by mi schudn膮c uda kochanie? no co ty>?to raczej niemozliwe:)skad ten pomys艂?:):)

Udost臋pnij ten post

a powiedzmi czy ty przypadkiem nie jestes za gruba z taka wag膮 do tegop wzrostu? chyba zemasz ciezkie kosci? ja wa偶e 6o kilo do 170 cm i kazdy mowi zebym schudla bo mam wszedzie wa艂y t艂uszczu niestety ..tylko 艂ydki mialam chude ale teraz 36 cm wiec nawet grubawe:) biust mam 102 cm przy 75 pod biustem wiec naprawdemam ciala wiele ..a ty wazysz jeszcze wiecej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PRAWDZIWYYY FACEEET
no kobieta jest przy kosci znacznie. moja stara ma 67 kilo a wzrost 172 cm i wygl膮da jak kluska. zreszta kumple mi zwracaja uwage ze mam gruba 偶onke:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PRAWDZIWYYY FACEEET
Powiem wi臋cej. Monica Bellucci jest fajna . Ale ona wa偶y 60 kilo i ma 176 cm wzrostu z tego co wyznala w wywiadzie ostatnio. Wi臋c odchudzajcie sie kobity!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bellucci z ca艂a pewno艣ci膮
nie wa偶y tylko 60kg je艣li ma 176cm wzrostu przeciez to wida膰 go艂ym okiem, 偶e smia艂o wa偶y ko艂o 70kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PRAWDZIWYYY FACEEET
co ty ?? wazy 60 bo mowila na zywo o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PRAWDZIWYYY FACEEET
dziennikarka pyta jej :"czy faktycznie jest 艣wiadoma tego ,偶e jej pe艂na i kobieca figura sie podoba facetom i czy sama jest zadowolona z niej"?? a bellucci powiedziala te slowa:"no jako艣 wola艂abym wa偶y膰 55 kilo a nie 60 jak teraz ale przyznaje ,偶e odpowiada mi to "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pluum ****
heh no spoko ale ja nie jestem gruba , juz podaje bo zapomnialam jakos tak mi sie to cwiczenie skojarzylo z udami tez heh ale faktycznie masz racje.Zrobilam 35 razy to cwiczenie.Przyznaje ze lydki bola od tego. A 37 w lydkach to malo jest!! Prawdziwy facet nie wiesz jak wygladam wiec mnie nie oceniaj. Ale chyla lepiej jak kobieta ma kilka kg za duzo jak za malo? Czy ci sie podobaja takie wieszaki blee Plaski dechy z kosciami na wierzchu? llghh mam tylko o 2 cm wiecej.Ty masz 35 a mowisz ze chude masz.Wiec te 2 cm nie robia duzej roznicy. Bellucci ma rozmiar 42.Nie wierze ze wazy 60 kg przy takim wzroscie.Ja mam rozmiar 40.Ona jest grubsza ode mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigusika22
ja mam 35 i to za du偶o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigusika22
pluum wiesz 2 cm mo偶e nie robi膮 wielkiej r贸偶nicy w biu艣cie np czy w biodrach, ale w 艂ydce to spora r贸偶nica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pluum ****
gigusika22 jak mozesz mowic ze to za duzo?? ty ile ty chcesz miec 30? Dziewczyno nie wiesz co piszesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigusika22
pluum dziewczyno wiem co pisz臋. mog臋 sobie normalnie warstewk臋 t艂uszczu z艂ama膰 na 艂ydce. w niekt贸re kozaki nogi nie w艂o偶臋. to nie jest tragedia, ale chcia艂abym mie膰 mniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 35 cm to duzo..
matko gdzie ci wyszlo te 37 cm ? gdzie ty to mierzysz? jamam 35 najszersze tez i tez sadze ze to za duzo a mierze170 cm tak偶e.,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pluum ****
hmm kiedys mialam jeszcze szczuplejsze lydki, Tylko 34:/ jest roznica ale nieduza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pluum ****
35 cm to duzo.. mierze w najszerszym miejscu lydki. Fajnie ze to duzo :D Jak mialam 34 to moje nogi jak patyki wygladaly :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigusika22
na Twoim miejscy ja bym zrzuci艂a cm w innych partiach cia艂a a nie jeszcze poszerza艂a 艂ydki. chcesz wygl膮da膰 jak potw贸r?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigusika22
no nic - Twoja sprawa. r贸偶ne ludzie maj膮 odbicia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bellucci z ca艂膮 pewno艣ci膮
Monica Bellucci jest pi臋kn膮 kobiet膮 o pon臋tnych kszta艂tach, ale bez obrazy coby nie powiedziala to nigdy nie uwierz臋, 偶e wa偶y tylko 60kg przy takim wzroscie, bo widz臋 jak wygl膮da:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiiiiiiii
a ja mam 173cm warostu i 31 w lydce, masakra!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 35 cm to duzo..
dziewczyno jesli mialas 34 cm w 艂ydach to co gadasz ze nie wiesz jak je pogrubuc?przeciez juz ci przytyly do 37 cm boje sie ile masz w udzie najszersze miejsce skoro 艂ydka jak s艂on:( pewno udo masz 60 cm spokojnie i twierdzisz ze to malo..

Udost臋pnij ten post