Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pluum ****

za szczuple lydki?

Polecane posty

Gość jeśli masz 17 cm w nadgarstku
Maria--------> eee tam, ja nie uważam, że mam chude nogi:D

Gość gigusia22
ja ważę ponad 60 kg i mam 13 cm w nadgarstku. jak ważyłam 10 kg mniej to w nadgarstku miałam tyle samo (może róznica w 2-3 mm góra). tu się mało tłuszczyku odkłada, także gdybyś nawet ważyła mało to nie mogłabyś mieć pare cm mniej.

Gość jeśli masz 17 cm w nadgarstku
Tak gigusia, masz rację:) I dlatego grubość kośćca sprawdza się w tym miejscu, bo jest to praktycznie jedyne miejsce na ciele, gdzie znajduje się minimalna ilość tłuszczu:)

Gość ta METODA któa podalam
kaczka dziwaczka a ile wazysz?

Gość nieprzesadzaaaj
kaczka dziwaczka ile masz najszerszemiejsce w łydzie? bo jak masz 53 w udzie to duzo wg mnie..i nie przesadzaj z tymi chudymi udami..bo masz w sam raz

Gość pluum***
wazylam mniej i mialam 14 cm .Nie mam szerokich rak w nadgarstku tylko troszke tluszczyku i teraz 17 jest

Gość tak głupiepytanie ze masakra
plummm a masz jakis biust ?? czy jestes plaska?:)

Gość kaczkaDziwaczka
ja waze 51kg

Gość tak głupiepytanie ze masakra
no to wazysz w sam raz kaczko dziwaczko do swego malego wzrostu (166cm)

Gość kaczkaDziwaczka
ja mam 169 wzrostu,dokladnie 169,5cm.

Gość do Pluum
bzdury gadzasz, nei ma takiej możliwości byś miałą aż 3cm w mniej w nadgarstku kiedyś, no chyba że byłaś wtedy dzieckiem i o ten czas ci chodzi albo musiałabyś ważyć ponad 100kg i schudnąć o połowę

No to dziewczynki trzeba się zmobilizować, jeść, ćwiczyć i czekać, aż nogi utyją:) wiem, ze to jest możliwe, ale trzeba duuużo samozaparcia. Podam Wam przykład: kilka miesięcy temu moja mama powiedziała, że niepotrzebnie kupiłam spdenki, ktore są ciasane w pasie bo i tak nie zrzucę tego tłuszczyku z brzucha. Ja wzięłam się za siebie, małymi krokami, ćwicząc dzień w dzień ---> hula ( od grudnia) i spięcia straciłam już 6 cm :D w pasie, to jeszcze nie koniec, bo nadal mam te 3-4 cm za dużo na brzusiu, ale wiem, ze je stracę. Co do spodenek.... to mojej mamie zabrakło słów gdy mierzyłam je 3 dni temu, były jakby na mnie uszyte, leżały idealnie:) Wszystko jest możliwe tylko trzeba pracy, ale na koniec zawsze zbiera się profity :) pozdrawiam

Gość pluum***
nie opowidam bzdur .To chyba logiczne ze jak sie sporo przytyje to na calym ciele.Hehe skad pomysl ze plaska jestem hehe.No mam biust jak kazda kobieta:D

Gość PLUMMMMM PODAJ PLISSS
błagam podaj wymiary swoje bioder talii i biusciku..zrób to ostatni raz prosze jesli juz podawalas wczesniej bo nie czyatlam calego dokladnie .

Gość do Pluum
no nie, akurat to nie jest logiczne, bo jedni tyją równomiernie inni tylko w pewnych partiach ciała jednak nadgarstek i kostka są tymi miejscami, w których osadza się minimalna ilość tłuszczu, a 3 cm warstwa to jest po prostu niemożliwe jeśli nie miałam potężnej nadwagi

pytam o te wymiary bo mam identyczne jak ty, 65 kilo wzrost ten sam te same wymiary uda i łydy:)hehehe moze i talia i biust sie zgadza oraz bioderka:):)

a i ciekawosc mnie zżera czy jesdnak jestes grubsza a biodrach niz ja i talii skoro mowisz ze nie jestes przy kosci bardzo a lekko;) ja natomiast ciagle jestem wyzywana od grubasów w szkole i wszedzie i daltego pytam cie o wymiary:( nawet moj facet mowi ze jestem za puszysta:(

Gość JUKMKJ
przeciez laska pisala ze jest szafa :)haha

Gość pluum***
96/76/100 A ty?

Gość pluum***
dobra tyle odnoscie tych nadgarstek.Podajesz tylko swoj przyklad a moze ty jestes jakas inna i nie tyjesz w nadgarstkach?

miało być o metodach na zwiększenie łydki a zeszłyście na kłótnie o to kto ma mniej w nadgarstku :o

Gość pluum***
Ustyna masz racje.Obecne wpisy przestaly juz dotyczyc tematu :( Ja chcialam tylko sie dowiedziec jak lydki pogrubic a oni zrobili ze mnie grubaske:(

Gość lenka-p1
A co powiecie o mnie. 168 cm wzrostu, 51 kg. W nadgarstku 15, w kostce 20. Moim koszmarem są nogi, totalne patyki, szczególnie w łydce, więc rozumiem Cię autorko topiku. W łydce mam 34 cm.Zadne kozaki na mnie nie pasują.

Gość pluum****
lenka-p1 jestes jedna z niewielu osob ktore mnie rozumia.Ja mam troszke wiecej w lydce.Chcialabym tak z 2 cm wiecej

Gość DO lenka
proszę Cię, nie opowiadaj bzdur:O 34cm w łydce i zadne kozaki na Ciebie nie pasują:O gdzie Ty kupujesz te kozaki?

Gość a ja mam inne pytanie
a czy ktos wie jak wydluzyc lydki?

Gość 75 male C
popieram autorke.37 PRZY 170 to malo.Tak 39-40 jest ok

Gość MiNimaL
kurwa ja mam 30 w łydce i tez musze ćwiczyc bo są strasznie chude :(

Gość MiNimaL

Gość MiNimaL
i mam 165 cm wzrostu... :( ....tragedia