Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pluum ****

za szczuple lydki?

Polecane posty

Gość Pluum ****

otoz moim problemem sa troszeczke za szczuple lydki nie pasujace do mojej figury.Mam 170 cm wzrostu i waze 65 kg wiec chuda nie jestem ale mam drobne kosci.Czy ktos z was wie jak pogrubic lydki?

Gość ale onie nie tanie sa
ja wiem i samej mi sie udalo a ile masz włydce??

Gość ale onie nie tanie sa
zmierz metrem majszerszemiejsce łydki..

Gość Renia905
Problem mam identyczny. W łydce mam 31 cm, wzrostu tyle co Ty. Aby nabrać trochę ciałka w łydki poszłam na siłownię ( i chodzę już tak pół roku, 3 razy w tygodniu, po 1,5 godz.), poprosiłam instruktorkę, aby pokazała mi jakię ćw. na łydki. No i pokazała i ćwiczę uparcie już te pół roku i nic się nie poprawiło. Dlatego też będę wdzięczna za jakieś wskazówki.

Gość juz podaje bo zapomnialam
jamialam 33 cm najszerszemiejsce w łydzie w styczniu zaraz na początku teraz jest marzec i mam juz 36 cm i lydka sie tak rozbudowala i supoer kobieco wygląda ze szok..nawet w kozaki które wchodzilam dwa miesiace temu juz nie mam szans ich zapiąć wiec chocby po tym widac :) moja metoda prosta jest bo robilam to codziennie ..a co? podnosilam sie na nogach wysoko tzn, na palach i opadalam z powrotem w dól powoli..tak 100 razy dzienie moze byc seriami a nie od razu naraz.. uwierzcie mi ze silownianic nie da..rócie to azobaczycie efekty juz po miesiącu...

Gość llghh
ee tam kurde..ja mam 35 i tezmam za chude:(

Gość Pluum ****
JA MAM 37 :/ MOZE SIE WYDAWAC ZE NIE TAK MALO ALE JEDNAK TO MOJEJ FIGURY TO ZA MALO A ODCHUDZAC SIE NIE CHCE:/

Gość Pluum ****
juz podaje bo zapomnialam czy po tych cwiczeniach co piszesz nie schudly ci uda?

Gość llghh
Jezu 37 ?to bardzo duzo ..kobieto zlituj sie..:(

A dlaczego mialy by mi schudnąc uda kochanie? no co ty>?to raczej niemozliwe:)skad ten pomysł?:):)

a powiedzmi czy ty przypadkiem nie jestes za gruba z taka wagą do tegop wzrostu? chyba zemasz ciezkie kosci? ja waże 6o kilo do 170 cm i kazdy mowi zebym schudla bo mam wszedzie wały tłuszczu niestety ..tylko łydki mialam chude ale teraz 36 cm wiec nawet grubawe:) biust mam 102 cm przy 75 pod biustem wiec naprawdemam ciala wiele ..a ty wazysz jeszcze wiecej:)

Gość PRAWDZIWYYY FACEEET
no kobieta jest przy kosci znacznie. moja stara ma 67 kilo a wzrost 172 cm i wygląda jak kluska. zreszta kumple mi zwracaja uwage ze mam gruba żonke:(

Gość PRAWDZIWYYY FACEEET
Powiem więcej. Monica Bellucci jest fajna . Ale ona waży 60 kilo i ma 176 cm wzrostu z tego co wyznala w wywiadzie ostatnio. Więc odchudzajcie sie kobity!

Gość Bellucci z cała pewnością
nie waży tylko 60kg jeśli ma 176cm wzrostu przeciez to widać gołym okiem, że smiało waży koło 70kg

Gość PRAWDZIWYYY FACEEET
co ty ?? wazy 60 bo mowila na zywo o tym.

Gość PRAWDZIWYYY FACEEET
dziennikarka pyta jej :"czy faktycznie jest świadoma tego ,że jej pełna i kobieca figura sie podoba facetom i czy sama jest zadowolona z niej"?? a bellucci powiedziala te slowa:"no jakoś wolałabym ważyć 55 kilo a nie 60 jak teraz ale przyznaje ,że odpowiada mi to "

Gość Pluum ****
heh no spoko ale ja nie jestem gruba , juz podaje bo zapomnialam jakos tak mi sie to cwiczenie skojarzylo z udami tez heh ale faktycznie masz racje.Zrobilam 35 razy to cwiczenie.Przyznaje ze lydki bola od tego. A 37 w lydkach to malo jest!! Prawdziwy facet nie wiesz jak wygladam wiec mnie nie oceniaj. Ale chyla lepiej jak kobieta ma kilka kg za duzo jak za malo? Czy ci sie podobaja takie wieszaki blee Plaski dechy z kosciami na wierzchu? llghh mam tylko o 2 cm wiecej.Ty masz 35 a mowisz ze chude masz.Wiec te 2 cm nie robia duzej roznicy. Bellucci ma rozmiar 42.Nie wierze ze wazy 60 kg przy takim wzroscie.Ja mam rozmiar 40.Ona jest grubsza ode mnie

Gość gigusika22
ja mam 35 i to za dużo

Gość gigusika22
pluum wiesz 2 cm może nie robią wielkiej różnicy w biuście np czy w biodrach, ale w łydce to spora różnica

Gość Pluum ****
gigusika22 jak mozesz mowic ze to za duzo?? ty ile ty chcesz miec 30? Dziewczyno nie wiesz co piszesz

Gość gigusika22
pluum dziewczyno wiem co piszę. mogę sobie normalnie warstewkę tłuszczu złamać na łydce. w niektóre kozaki nogi nie włożę. to nie jest tragedia, ale chciałabym mieć mniej

Gość 35 cm to duzo..
matko gdzie ci wyszlo te 37 cm ? gdzie ty to mierzysz? jamam 35 najszersze tez i tez sadze ze to za duzo a mierze170 cm także.,.

Gość Pluum ****
hmm kiedys mialam jeszcze szczuplejsze lydki, Tylko 34:/ jest roznica ale nieduza

Gość Pluum ****
35 cm to duzo.. mierze w najszerszym miejscu lydki. Fajnie ze to duzo :D Jak mialam 34 to moje nogi jak patyki wygladaly :/

Gość gigusika22
na Twoim miejscy ja bym zrzuciła cm w innych partiach ciała a nie jeszcze poszerzała łydki. chcesz wyglądać jak potwór?

Gość gigusika22
no nic - Twoja sprawa. różne ludzie mają odbicia...

Gość Bellucci z całą pewnością
Monica Bellucci jest piękną kobietą o ponętnych kształtach, ale bez obrazy coby nie powiedziala to nigdy nie uwierzę, że waży tylko 60kg przy takim wzroscie, bo widzę jak wygląda:)

Gość katiiiiiiii
a ja mam 173cm warostu i 31 w lydce, masakra!!

Gość 35 cm to duzo..
dziewczyno jesli mialas 34 cm w łydach to co gadasz ze nie wiesz jak je pogrubuc?przeciez juz ci przytyly do 37 cm boje sie ile masz w udzie najszersze miejsce skoro łydka jak słon:( pewno udo masz 60 cm spokojnie i twierdzisz ze to malo..