Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pluum ****

za szczuple lydki?

Polecane posty

Gość Pluum ****
gigusika22 ty pewnie chudzielec jestes i tak piszesz .Moje lydki moja sprawa.Wiem jak wygladam a ty mnie nie widzisz wiec nie wyrazaj swojej opini na moj temat

No co wy! Ja mam 180 cm i w łydce 34 cm, a na pewno nie jest patykowata! Mam ładnie ukształtowane mięśnie, a kiedyś miałam dużo mniej:) Sport uprawiaj - rower, bieganie kształtują łydki. Ale fakt, może jeśli nie masz mięśnia na łydce tylko całą nogę \"równą\" to nienajlepiej to może wyglądać..

Gość TA METODA która podalam
jest super naprawde!! plumm róbn to codzien a po miesiacu napiszesz tu ze masz grubsze..to ci gwarantuje tylk cwicz regularnie to.

Gość Renia905
Katii, u mnie taka sama masakra, tylko ja 3 cm niższa jestem. W udzie mam 48 cm więc dysproporcja jest dość widoczna. Dawno już zapomniałam o krótkich spódniczkach :-(

Gość Pluum ****
przytylam pare kg i dlatego lydka mi sie pogrubila te 3 cm. Chodzilo mi o cwiczenia na pogrubienie lydek i mam juz .Smieszne jestescie dziewczyny:D Ubaw po pachy :D

Gość Pluum ****
TA METODA która podalam DZIEKUJE .Fajnie ze chociaz ty mnie rozumiesz i nie krytykujesz :) Nie mam prostego ksztaltu nog.Kostki szczuplutkie mam ale to chyba dobrze bo podobno im kosta szczuplejsza tym nozka zgrabniejsza:)

Gość CHUDZINKAAAA
Kochana autorko wątku ja cie rozumiem jak nikt..naprawde!! mam ten sam problem tylko ja jeszczemam uda jak szkielety:( łydka tylko 36 cm a udo 53 najszerszemiejsce przy tym wzroscie co ty:( kochana powiedzmi jak mozesz tak z ciekawosci ile masz w udku.mogłabys zmierzyć/?pozdrawiam

Pluum - powiedziałabyś na forum ,że 20 cm masz w łydce i też wieloryba z Ciebie zrobią - wbij na luz :-)

Gość TA METODA która podalam
no ciesze sie:) ja sie tak ciesze ze szok ze ta metoda mi pomogła.. a ile masz w kosteczce ?ja mam tylko 21 cm więc bardzo szczuple mam nogi:):) ja juz wpadłam nawyk i robie tą metode nawet na uczelni w przerwie albo na przystanku jak czekam na tramwaj:)haha to jjuz nawyk a łydy nabrały super kształtu.

Gość ta plumm nie przyzna
sie nigdy ile ma w kostce i udzie.. proste dlaczego. bo pewno ma kostke jak słonica i udo. szkoda gadac ze mowi ze ma 37 w lydzie i to malo. ...haha ubaw mam ale ja po pachy:)

JA MAM W ŁYDZIE 28, KTO DA MNIEJ? co z tego ze jestem niska jak i tak zawsze gdy zaloze spódnice wszyscy pytają jak mozna miec takie chude łydki. wyobrazcie sobie ze mnie sie one podobaja, bo sa szczupłe i zgrabne wiec nie wiem z czego robicie problem

Gość a ile masz wzrostu MALUTKA
?

Gość Pluum ****
hehehe dobre. Chudzinka pisalam juz ze 37.I wszyscy pisza ze mam grube lydki dobre nie? :D Ty masz 36 i piszesz ze tez mam chude.I zgadzam sie hehe ale poczekaj chwile zaraz ci napisza ze mam lydy jak slon :D Mam w kostce dokladnie 20.5 cm

Gość Pluum ****
mialo byc tez masz chude

Gość CHUDZINKAAA
plum to malo masz w kosteczcce:)szok.. a ile masz w udku>błagam zmierz dla mnie prosze:(

Gość no to bez jaj MALUTKA
jesteś malutka i trudno zebyś miała w łydce 33,5cm jak ja, a jestem od Ciebie wyższa o 19 cm

Gość CHUDZINKAAA
ja w kosteczcce mam wiecej niz ty bo 22 a mimo to mam za chude kostki :)szok:):):) ty masz tylko 20 ,5 ... a w udzie mam tak jak napisalam tylko 53 :( wiec ty masz problem z chudymi łydami a ja cale nogi mam chude niemilosiernie:(

Gość gigusika22
Pluum nie jestem chudzielcem. ważę ponad 60 kg i mam 166cm wzrostu

Gość Pluum ****
mysle ze ok 60 to napewqno.Jestem lekko przy kosci.Moment ja zmierze te kostki moze mam wiecej,Przeciez kiedys tyle mialam moze teraz wiecej.Zaraz sprawdze

Gość gigusika22
pluum a ile masz w nadgarstku skoro masz chude kości?

Gość Pluum ****
21 mam :D

Gość Pluum ****
21 w kostce a w nadgarstku16.5

Gość Pluum ****
sorry 17 le zmierzylam

Gość gigusika22
to średnio chude kości.. ja mam w nadgarstku 13 cm, więc jestem drobnokoścista. A te łydy 35cm, w kostce 21

Gość gigusika22
ty jesteś facetem? czy się po prostu nabijasz?

Gość Pluum ****
To bylo do mnie ? gigusika22

Gość CHUDZINKAAA
plumm no to masz norm alne kosteczki ale w udzie masz serio 60??haha no to fajnie ..choc dla mnie to za duzo by bylo mimo ze chcemeic szersze uda ..ale tak 56 najwiecej;)

Gość jesli masz 17 cm w nadgarstku
to masz grube i mocne kości

Gość gigusika22
tak. bo jak dziewczyna może być chudokoścista mąjąc tyle w nadgarstku? i jak mozna pisać że się ma zaszczupłe łydki mając 37 cm? dziwne...