Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama trójki Muminków

POTRÓJNE MAMY

Polecane posty

Gość Mama trójki Muminków

Witam. Jestem mamą trójeczki. Czy jest tu gdzieś taki post dla potrójnych mamuś? Siedze w domu z dziećmi, chciałabym czasem podzielić się problemami, smutkami, radościami albo własnym doświadczeniem. Pozdrawiam. Cyryl 03.1998 Mikołaj 09.2001 Aniela 06.2004

Hej ja jestem tez potrójna mama :-) Zazwyczaj siedze na topicu. Doświadczone mamy w oczekiwaniu na kolejne maleństwo...:-) Staram sie o czwarte, i marzy mi się córka...widzę ze Ty masz:-)

Ja też mam trójeczke:) Dołączaj do nas.Jestem na topiku tym co Ronja:)Duzo nas tam potrójnych mam a nawet poczwórnych Pozdrawiam:)

witaj, ja też potrójna, sami faceci, 13, 11 i 8 lat.Bywam na SAMOTNEJ MAMIE, niestety... Ronja, jak byłam dzieckiem, to uwielbiałam tą książkę...no po prostu, tylko mojemu tacie daleko do zbójnika, bo ja bym się nadawała ;D

Gość trochę nietrafiony nick
pieszczotliwym mianem Muminków określa się dzieci z zespołem Downa

Kami, ..:-) to była jedna z moich ulubionych ksiązek w dzieciństwie...wyobrażałam sobie ze Ronja to ja :-)...potem, że dam tak na imie mojej córce...córki nie mam,ale pracuje nad tym :-), na pewno nie bęzdie miała na imię Ronja, ale na pewno dam jej tą ksiażkę do przeczytania...bo jeszcze ją mam :-)

Ronja, a ja też zawsze marzyłam o córce, ale jak to w życiu bywa, narazie sami piraci :D , może kiedyś jeszcze, a na razie szukam porządnego zbójnika na tatusia, bo ten co był, to zwiał, a książka , jak z resztą cała moja biblioteka została u jego rodziców ;( ! spać przez to nie mogę !