Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyK.

widoczne żyły po tabletkach anty???

Polecane posty

Gość LadyK.

Hej Wszystkim, mam problem otóż od 2,5 tygodnia łykam tabletki Yasmin i zauważyłam że moje żyły są bardziej widoczne niż wcześniej, ponadto troszkę mnie bolą od czasu do czasu. najśmieszniejsze jest to ze dzwoniłam do mijego lekarza i on powiedział że to na pewno nie od Yasmin i powinnam spać spokojnie ale jak tu spać spokojnie jak ja nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam... czy ktoś może ma podobnie po Yasmin lub innych tabletkach i może wie co to znaczy??? bardzo bym chciała wiedzieć

Gość upupup

Gość Szczesliwaaaa
wiecie co??? bralam przez pol roku ysamin...i tez mi powychodzily zyly .... teraz zmienilam na cilest.... bo slyszalam ze to jeden z objawow negatywnych tych tabletek;/

Gość LadyK.
o kurde, nie chcę mieć na zawsze takich widocznych żył

Gość Szczesliwaaaa
hmmm ja tez niechce miec...:(((

Gość LadyK.
naprawde one nie znikają po odstawieniu tabletek? aż mi sie nie chce wierzyć, to raczej nie możliwe....

Gość o masz ci los
kurcze ja też tak mam, chyba je zmienię bo coraz gorzej ze mną...

Gość LadyK.
A ile bierzesz już Yasmin? bo ja dopiero 2,5 tygodnia, nie wiem czy po tym opakowaniu nie zmienić?

Gość LadyK.
a gdyby tak zmienić je na Yasminelle? czy to to samo?

ja oprócz tego miałam jeszcze cellulit i wyskakujące siniaki nawet po minimalnym uderzeniu :O ale nie brałam Yasminu akurat :P po odstawieniu wszystko poznikało ;)

Gość LadyK.
poznikały żyły? wow może i po Yasmin też znikają ale nikt o tym nie pisze

Gość ale wy jesteście

nie słyszałam jeszcze zeby po tabsach wychodziły zyły... to ciekawe hmm... no coz skoro Cie bolą to moze zgłos sie do lekarza pierwszego kontaktu, niech to obejrzy- dla świętego spokoju. oczywiscie wspomnij mu ze bierzesz tabletki moze to faktycznie od nich.

Mi po Yasmin tez wyszły zyły i bolały szczególnie pod kolanami. Lekarka zmieniła mi na Yasminelle, nowe zyły sie nie pojawiły ale tez tamte nie znikneły. Skoncze opakowanie i pójde może zmienic na inne. Wydaje mi sie że Yasminelle wcale nie ma tak mało tych hormonów!

W końcu zmieniłam Yasminelle na Microgynon.........jak na razie jest ok, nie czuje wogóle że cos biorę a nowe zyły sie nie pojawiają. Biore juz jakis czas vitaleg i pajączki znikają:))))Huraaaa!!

Gość LadyK.
Witam, a ja co prawda pisałam że mi zyłki po Yasmin wychodziły, ale teraz to jakoś wszystko się unormowało. Poważnie:) Może mam odrobine bardziej widoczne, ale jest ok i nic innego się nie dzieje:)