Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bette

Dziwne krwawienie-pomocy!!!

Polecane posty

Gość Bette

Uprawiałam seks z moim facetem i przerwaliśmy, bo zaczęłam lekko krwawić. Pytanie-od czego? Ta krew jest jasna, nie do końca taka, jaka przy okresie. Przestałam brać tabsy i przez długi czas nie mam okresu (prawie 3 miesiące). Z tego, co zaobserwowałam, nie miałam owulacji. I teraz zastanawiam się, czy krwawienie może towarzyszyć jajeczkowaniu ("czułam" dziś i wczoraj jajniki, tzn. taki lekki ucisk), czy może to jakiś specyficzny okres? A może po prostu za ostro się kochaliśmy ostatnio, lub jest to wynikiem jakiejś infekcji? Proszę o opinie :)

Gość Bette
podnoszę

Gość hana82
do ginekologa radzę

Gość Bette
Idę w czwartek, byłam już w zeszły w sprawie braku okresu. No ale póki co czekam na opinie :)

Gość Papua
Słyszałam, że krwawienie jest możliwe w czasie jajeczkowania.

a masz nadżerkę? oczywiście ze krwawienie moze towarzyszć jajeczkowaniu ale skoro zostało one bądź co bądź sprowokowane stosunkiem stawiałabym raczej na krwawienie z nadżerki. miałaś wcześniej plamienia okołowulacyjne? czy będąc u ginekologa w spr braku okresu nie dostałas tabletek na jego wywołanie?

Gość Bette
Miałam nadżerkę, ale została wymrożona i przy ostatnim badaniu było wszystko ok. Zresztą nawet jak ją miałam, to nie krwawiłam. Wcześniej (zanim zaczęłąm brać tabletki) miałam bóle okołoowulacyjne i dużo śluzu, ale nie krwawienie. Lekarz nie przepisał mi jeszcze żadnych leków na wywołanie okresu, najpierw musimy przeprowadzić wszystkie badania, więc krwawienie nie jest wynikiem zażywania tych środków.