Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia_16

KIedy TO robiłyście??

Polecane posty

Gość 205
może nie tyle się bałam, co nie wiedziałam jak zareaguje- nie każdy facet niestety się z tego cieszy- jednym się wydaje, że jak jest dziewicą w wieku owyżej 20. to coś z nią nie tak i wolą doświadczone, żeby się nie babrać z dziewicą. Mój zareagował wspaniale, potem już wiedziałam, że to własnie będzie z nim

Gość 205
OPEN U a czego żałujeż jesli mogę spytać? że za wcześnie, że za późno, że z nim?

Gość pollini
ja miałam 20 lat prawie, byłam już na I roku studiów. nie ma się do czego spieszyć.

Gość sweetevil
ja mialam 17 :)

Gość kinga22
ja miałam 19 lat ie załuje teraz to mój przyszły maz wiec pa lepiej poczekac a nie spieszyc sie trzeba troche faceta poznac pozatym niektórzy z nich mysla tylko o jednym a potem juz maja cie gzies dlatego trzeba sie szanowac i on ciebie bedzie szanował boze jakie bzdety pisze poprostu daj sobie jeszcze czas pa

Gość Ja myślę że 3 klasa gimnazjum
to zdecydowanie za wcześnie na sex. Sex, żeby naprawdę smakował to ludzie muszą być do niego dojrzali, a nie na etapie, że wstydzi się rozebrać, o okresie facet nic nie wie, podgląda dziewczyny pod prysznicem, a na sex, tak owszem jest gotowy. Ja rozpoczęłam współżycie mając niecałe 22 lata i myślę, że to był dobry wiek, nie za wcześnie, nie za późno. Mój wówczas chłopak miał 25 lat. Jesteśmy ze sobą do dziś, niczego nie żałujemy, pobraliśmy się i jesteśmy szczęśliwi. Pozdro

Gość a ja miałam 14 lat
i nie załuje, było super

Gość amelia_16
dzięki naprawdę pomogłyście mi i dzięki za szczerość:*:* musze tu częściej zagladać

ja miałam 18 lat i 8 mscy :P nie żałuję bo jestem z nim do dzisiaj a minęło już ponad 5 lat ;)

Gość ja nie mialam jeszcze
skonczonych 17 lat.to byla pierwsza liceum.teraz mam 19 lat i nadal jestesmy razem,zaczelismy ze soba wspolzyc po niecalym roku bycia razem,nie zaluje tego.w ciazy nie jestem:)

Gość selea..//
ja mam 21 i nie wspolzylam. mam chlopaka od roku i wiem ze juz bedziemy razem , ale nie spieszymy sie, oprocz pelnego wspolzycia jest wiele innych rownie satysfakcjonujacych pieszczot....warto czekac, po co to robic byle jak, byle gdzie i byle z kim...bo ona juz po a ja nie.......zastanow sie, 16 lat to jeszcze za malo, niektore w tym wieku swoja pierwsza miesiaczke dostaja, a towoj organizm jeszcze nie jest na tyle rozwiniety...tym bardziej jesli chodzi o antykoncepcje.....chyba za prezerwatywy