Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia_16

KIedy TO robiłyście??

Polecane posty

Gość amelia_16

Wiem że to niedyskretne pytanie, więc nie musicie na nie odpowiadać, ale kiedy zaczęłyście uprawiać seks??. Mam chłopaka i bardzo go kocham i chcielibyśmy już ze sobą współżyć ale ja jestem dopiero w 3 klasie gimnazjum (on też) i nie wiem czy to nie za wcześnie i czy nie będę później żałować...??boję sie też że zajde w ciąże.

Gość w klasie maturalnej

Gość Do Amelii
Amelio, dziecinko... po co tak wcześnie się w to pchać??? Toż to pewnie nie będzie facet na całe życie... a i psychicznie nie dojrzałaś do stosunków z tego co czytam. ja miałam 20 lat. I nie żałuję.

Gość 22 i też nie żałuję

Gość robinka
Ja tez mialam 20 ii nie zaluje. heh! a potem ogladamy taki mamuskie co maja po 15 lat u Ewy Drzyzgi. szkoda gacac.

Gość robinka
Dojszie do tego ze dziewczynki zaczna wspolzyc zanim pojawi sie pierwsza misiaczka. Swiat zwariował!

to za wczesnie jeszcze. Ja mialam skonczone 18 i wiem po sobie, ze wczesniej nie bylam na to kompletnie gotowa, choc bardzo kusilo...poczekaj jeszcze, bo bedziesz zalowac. ta pokusa jest twoja ciekawoscia, impulsem, ale odczekaj troche i zobaczysz czy ci sie zmienilo cos na ten temat...

do ameli---- warto zainwsetowac w tabletki bo nie ma sie stresu jak już pisałam 18 lat a i nie żałuje teraz jeste z inny mężczyzną nie żąłuje niczego

Gość amelia_16
dzięki za odpowiedzi:* chyba macie racje w sumie po co sie spieszyć??:)

Gość kamikadze444
znasz sie na antykoncepcji? Bedziesz wiedziałą co zrobić, gdy prezerwatywa pęknie?

Gość w klasie maturalnej
jej, jakaś rozsądna nastolatka - pierwszy raz widzę na kafe - naprawdę :) poczekaj parę latek, bo dziewczyny dobrze piszą - nie będziesz żałować jeśli będziesz naprawdę gotowa emocjonalnie, a w wieku 16lat.. to raczej fiu bździu w głowie:) naprawdę warto poczekać niż potem patrzeć za siebie i żałować pozdrawiam

Gość amelia_16
no na antykoncepcji niezbyt tzn. coś tam wiem;p ale jakby prezerwtywa pękła nie miałabym pojęcia co zrobić. Gdybym uprawiała seks pewnie tak jak radzi myszka wzięłabym tabletki.

Gość Do Amelii
Aż mi ulżyło, mądra z ciebie dziewczyna. Nie patrz na wiek, tylko na to czy na pewno tego cchesz w takiej mierze że nie możesz bez tego żyć. W tym wieku to często chłopcy bardziej są na stosunek napaleni - hormony szaleją i nie myśli się o konsekwencjach. jestem teraz w ciąży i powiem ci, że to b. cieżka i odpowiedzialna praca. Nie spiesz się do tego.

Ja miałam niecałe 16 - teraz o 2 lata więcej i powiem Ci, że żałuję tego najbardziej na świecie. Do końca życia będę miała świadomość, że jestem zwykłą szmatą...

Gość 21 lat i nie
żałuję, że czekałam. Ty jesteś zbyt młoda i niedojrzała. Uwierz, naprawdę warto czekać, nie warto tego robić byle jak, z byle kim i byle gdzie.

Gość a ja mialam z 15
teraz mam 23 no i troche zaluje

Gość mialam 23 lata
czekalam dlugo ale wiem ze to ten... nie ccialam isc do lozka tylko dlatego zeby se popisac przed kolezankami.. teraz te co szalaly w LO znalazly sobie facetow i zaluja poprzednich.

Gość a ja mialam z 15
aha i nie zrobilam tego, ze wzgledu na kolezanki, tylko chcialam zobaczyc jak to jest :P

Gość mialam 23 lata
wydaje mi sie ze na sex to masz jeszczeczas.... ale Twoja decyzja. pogadaj ze swoim chlopakiem, czy ew. w raze wpadki jestescie na to gotowi

Gość a ja mialam z 15
acha, oczywiscie nikt nie myslal o wpadce :O szczerze mowiac, to koles byl starszy ode mnie, mial z 22 lata i mam mu za zle, ze mnie zaciagnal do lozka, jakby sie uprzec, to moglabym mu krzywde zrobic, bo 15 lat to wtedy nie mialam jeszcze. pstro we łbie i tyle.

Gość też 23
Wydawało mi się że jestem dinozaurem, ale nie żałowałam swojej decyzji, znaczy tego że tak długo zwlekałam. Gdybym zrobiła to z pierwszym chłopakiem to bym żałowała, a tak przynajmniej wiem, że mój pierwszy mężczyzna był na tyle dojrzały by to docenić.

Gość Gabbib26
Ja jak miałam 19 lat pierwszy raz kochałam się z moim chłopakiem,który 2 lata później został moim mężem. I nie żałuje że tak późno, mysle że to był odpowiedni facet i odpowiedni czas. :) :)

Gość o masz ci los
a ja miałam z 15 i też nie żałuję :)

Gość 205
a ja wczoraj zrobiłam to pierwszy raz. zawsze zastanawialm się, kiedy będę gotowa. i czy będę pewna chłopaka, czy nie będę się bac. i przyszedł czas, kiedy po prostu sama tego bardzo chciałam, nie wstydziłam się, nie bałam. po prostu to był mój czas. było cudownie- może trochę bolało, ale Kochanie było takie czułe. Ważne jest, by się czuc przy drugiej osobie bezpoecznie- ja wiedziałam, że w tym momencie to ja dla Niego będę najważniejsza, że nie będzie patrzył na siebie, że będzie delikatny itd. On jest moim pierwszym mężczyzną, ale ja dla niego nie jestem pierwsza. Nie przeszkadza mi to, wprowadza mnie w ten świat.

Gość 205
20, 5 miało być:) a chłopak też to docenił, choć na początku bałam sie też jego reakcji na wiadomośc o moim dziewictwie

jak mozna bac sie reakcji na dziewictwo??? zamiast byc dumna? oj dziewczyny, dziewczyny...