Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociakidwa

Dobry zespół woj.łodzkie?

Polecane posty

Gość kociakidwa

moze ktos poleci?pozdrawiam

Gość kociakidwa
na sierpien, wrzesien 2008

Gość Wedding Planner
A może to być zespół z Warszawy?

Gość ja też łódzkie
My wybraliśmy zespół Weekend. Obejrzeliśmy u kamerzysty wesele innej pary jak grał ten zespół i bardzo nam się spodobali. Sam zespół nie dysponuje nagraniami z wesel bo pytaliśmy. Za wesele z poprawinami biorą 2500 zł, zapłaciliśmy 100 zł zaliczki. Dla chętnych mogę wydębić od narzeczonego ich numer telefonu.

Gość ja też łódzkie
Ktoś już z resztą wspominał o nich na tym forum z tego co pamiętam.

Gość kociakidwa
dzieki:)jestescie kochane poprosze ten nr na maila:) buzki

Gość A sprawdziliście
czy w tym samym składzie grają na innych weselach? Ja się nacięłam na coś takiego :( Oglądałam dvd z wesela, zespół świetnie grał i śpiewał, a kiedy przyszło do mojego wesela, ze składu, którego oczekiwałam, były tylko dwie osoby! Wokalistki, która miała śpiewać piosenkę na pierwszy taniec, zabrakło.

Gość ja też łódzkie
Kociakidwa podaję namiary na ten zespół o którym pisałam. 602-32-51-97 "Zespół Weekend" Grają w tym składzie który widziałam u kamerzysty 5 chłopaków - pytałam :-) Skusiłam się na ten zespół bo grają muzykę i dla młodych i dla starych, a w przerwach na jedzenie grają na 2 akordeonach, więc nie robią pustych dziur muzycznych na weselu.

Gość gość
Hej , Ja polecam zdecydowanie zespół muzyczny Zespół Muzyczny Haliśka Band. Dzięki nim goście na weselu mojej przyjaciółki na weselu świetnie się bawili. W bardzo kulturalny sposób również prowadzą całą imprezę oraz ich brzmienie jest naprawdę świetne! Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać! http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Zespol-Muzyczny-Haliska-Band.html Pozdr!