Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam poradyyyyyyyyyy

do zlotej sukienki jake buty?

Polecane posty

chodzi mi o kolor.Dodam że też jest żakiet złoty (to komplet) więc proszę o rade na temat butów oraz torebki.

Gość chyba tylko czarny

Gość dokladnie tak
zlote buty i torebka, ale moga sie zbytnio zlewac,modne jest tez mieszanie srebra ze zlotem, ale do mnie jakos nie przemawia, jesli czarne, to bardzo delikatne, ja jednal pomyslalabym nad jakism ladnym odcieniem bezu :) albo czyms co bedzie ladnie kontrastowac

no właśnie bym nie chciała mieć wszystkiego ze złota bo bym wyglądała chyba za przesadnie.W takim razie jak dobrze rozumiem torebka ma być takiego koloru co buty? czarny lub beż?

Gość chyba tylko czarny
jak najbardziej...torebka koloru butow...nie mieszaj wiecej kolorow, tez myslalam nad bezem..ale jedna wydaje mi sie, z czarny nada temu wszystkiemu wyrazistosc, mozesz tez dolaczyc do tego troche bizuterii-najlepiej wydaje mi sie brudne/stare srebro, albo srebro z czarnymi kamieniami...

Gość zegarynka82
na www.bialebuty można zamówiłam buty ecri z żakardu wygląda bardzo ładnie ,..podchodzi po złoto ale jest delikatny i bardzo elegancki ...wejdz sobie na tą stronke i popatrz na materiał...

Gość szukamy poradyyyyyyyyyyyy
dzięuje dziewczyny za rady :)

Gość a ja proponuję
brązowe buty i brązową torebkę

ja bym zalożyla ecru lub brąz-delikatnie i stylowo do tego wiązanka w tym samym kolorze, albo bardziej ekstrawagancko np. intensywna zieleń i takie same dodatki;-) w każdym bądź razie myślę, że brąz dużo bardziej niż czerń

Gość szukam poradyyyyyyyyyyyy
zdecydowałam że albo będzie brąz lub beż.No dobra w takim razie jaki makijaż oraz jaki kolor lakieru do paznokci?

Gość ona125
Ja bym też wybrała buty brązowe lub beżowe . Makijaż zrobiła bym też oczywiście w odcieniach brązu lub złota ale mieszałabym bym te cienie jasne z ciemnymi. Paznokcie pomalowałabym na taki kolor żeby się nie zlewał z sukienką taki jakiś ciemniejszy odcień brązu i do tego szmnika do ust w mniej więcej takiej samej barwie jak lakier. Byłam też tak ubrana a właściwie w takich barwach - fajny efekt:)