Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

może być

puder ryżowy

Polecane posty

ostatnio kosmetyczka zachwalał puder ryzowy. Szukałam go i nie ma go w sklepach. W internecie tez jest biednie. wiem, że jest firmy bodajże kryolan. Gdzie mozna kupić kosmetyki tej firmy i czy w ogóle sie oplaca ten puder? nie zatyka porów? Dzieki za jakieś info

Gość no chyba
Shiseido mi sie kojarzy ale glowy nie daje, popytaj w drogeriach ale chyba droga zabawka

Gość no chyba
albo wroc do tej kosmetyczki, wydus z niej wiedze i podziel sie z nami :-)

własnie kosmetyczka dawała mi do zrozumienia, ze moge go kupić u niej, ale znając zycie nałozyła by taka marzę że hej. Poza tym pierwsze słyszałam o takim pudrze więc nie chciałam sie w ciemno kusić. Kosmetyczka mówiła jedynie, że jest rewelcyjny, super matuje i utrzymuje sie wiele godzin.

Gość Poodnoszę

Gość dziewczyny od czego jest
wyszukiwarka?! Wpisałam w google hasło puder ryżowy i odnalazłam firmę KRYOLAN. Nie umiem umieszczać linku niestety, wpiszcie po prostu nazwę i wam wyskoczy stronka, to sa kosmetyki profesjonalne, nie znalazłam cen ale pewnie są niemałe, no i adresy sklepów są podane, zresztą zobaczcie same.

puder ryzowy to po prostu puder na skrobi z ryzu -- kazda skrobia ma te same wlasciwosci, wiec rownie dobrze mozna uzyc mąki ziemniaczanej lub kukurydzianej, ktorej kilo kosztuje 2 zł, ewentualnie przy ciemnej karnacji dodac lyzeczke tej mąki do jakiegokolwiek pudru sybkiego, by przedluzyc jego matowienie.....

Gość na wizażu jest recenzja
tego pudru, w "pudrach sypkich".

Gość hmmmmmmmmmmmm
poczytałam sobie o tym pudrze i mam teraz na niego ochotę:) Może ktoś używał i się wypowie czy warto?

kurcze, weszłam na ta stronę kryolan i tez mam wielką ochote na ten puder i podkład. Kupię go chyba sobie, jak tylko nie kosztuje astronomicznie dużo. niestety na tej stronie nie ma podanej ceny, a kupic mozna wyłącznie w sklepie na miejscu. Jeszcze nie zdążyłam zapytac ile kosztuje, ale jak tak umiarkowanie to kupie i napiszę co i jak czy warto

Gość hmmmmmmmmmmmm
puder kosztuje 56 zł ( ten, którego recenzja jest na wizażu ). Nie jest tak źle:) Koniecznie daj znać jak już będziesz go miała.

Gość Sara_wwa
Można go zamówić ze stanów, jest firma która go sprzedaje...całe opakowanie za bagatela kilka dolarów...aw polsce oczywiście robią z tego hit...

Gość wizażanka
Tak, miała go w ofercie firma Everyday minerlas, jednak już go wycofała:( Na szczęscie mam spory zapas...:D Ale już jest w Polsce dostępny na tej stornie http://www.kolorowka.com/81,puder-ryzowy.html można go zakupić - polecam:)

Gość kryolanka
Puderku KRYOLAN szukajcie w swoich miastach w sklepach z profesjonalnymi artykułami kosmetycznymi. Jest też na allegro. Ja w sklepie w Łodzi zapłaciłam za niego ok. 55 pln. Polecam. POzdrawiam

Gość Sara_wwa
Polecam coastalscents.com strona w USA. SPrzedają za bezcen ;)

Gość ertyu
Mam Kryolan, kupowalam na allegro ale to juz dobre 2-3 lata temu. I lezy. Dziala i matuje, ale niestety bieli twarz i chociaz i tak jestem blada to widac :/

Gość Magochaa
Ja sama mam puder ryzowy marki Paese i jest super... nie dosc ze matuje, pochlania cale sebum to przedłuża trwałość makijażu. mam przetłuszczające sie powieki wiec stosuje go pod cienie i sie tak szybko nie roluja. Cena tez jest bardzo przystepna. W ogóle z tej marki kosmetyki sa bardzo dobre jakościowo a ze mam dostep do nich wiec zaopatrzyłam u nich pól kosmetyczki

Gość Kapibareczka
Też używałam kiedyś Kryolanu, ale tylko jak zamówiła mi kosmetyczka, bo jest trudno dostepny. Teraz zastanawiam się nad kupnem pudru prasowanego Artdeco. Ma któraś z Was doświadczenie z tym produktem i może coś o nim powiedzieć?

Gość mirabelinka
Firma Mariza ma super puder ryżowy...teraz przy zakupie bazy pod makijaż(też rewelacyjna) w cenie 12,90zł więcej...pytajcie...scype- czajka.1980

Gość gość
Ostatnio przeczytałam, że prawdziwym przebojem w Azji jest puder, tzw. transparentny Shiseido, który pozwala zrobić w domu profesjonalny makijaż, ale nie mogłam nigdzie go znaleźć (sprawdziłam kilkanaście drogerii i sklepów z kosmetykami u mnie w mieście). Udało mi się go dopiero zamówić w sklepie internetowym www.Coletia.eu – oni mają bardzo dużo takich unikalnych marek. Do tego muszę pochwalić sklep za profesjonalne opisy produktów i za szczegółowe informacje dotyczące składu. Można sobie szybko porównać, czy faktycznie w konkretnej cenie warto zainwestować w kosmetyki.

Gość nicolessss
Puder ryżowy , np. ecocera i hean jak i wiele innych akcesoriów tego typu jest do dostania na www.kosmetykomania.pl . Warto dokładnie przyjrzeć się ich urozmaiconej ofercie.

Teraz na szczęście nie ma już problemów z tego typu kosmetykami. Można taki puder kupić w Rossmannie, z wibo. Jeszcze ostatnio marka wypuściła puder bananowy.