Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GaboniK

niepłodność!

Polecane posty

czy ktoś leczył się w Bytomiu - Poradnia Niepłodności...? i czy były efekty tego leczenia? jak długo trwało leczenie i co było powodem? jaki lekarz Was prowadził? pytam bo własnie zamierzam tam sie leczyć.......

Gość kinda
Cześć! Nie mam pojęcia o Bytomiu i poradni, ale zanim się wybierzesz, wypróbuj dietę optymalną dr Kwaśniewskiego, oczywi ście z przyszłym tatą. Ja wyleczyłam wszystkie "przeciw" w 3 m-ce i jestem już podwójną mamą. Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, a zyskać możesz wiadomo co, a raczej kogo. Powodzenia!

Gość ana czym
taka dieta polega??

kinda- dzięki za odp. :) jesli mogę zapytać czy ta dieta to ta dieta w której zaleca sie jeść tłusto (zero pieczywa, ziemniaków) czy coś mozę pomyliłam? :) a co do Twoich problemów to czy miałas konkretny problem z zajściem np. jakieś sparwy hormonalne lub coś podobnego? oczywiście serdecznie gratuluję -bycia mamą!!! :) i to podwójną ;) pozdrawiam

Gość sonia23
słyszałam ze bardzo dobra jest klinika Novum w Warszawie ale bardzo droga , nastepnie Bydgoszcz i Gdansk

Sonia23- dzięki za informacje ja jestem z woj. sląskiego i szukam coś bardziej bliżej siebie...do Bytomia dojeżdzam ok. 70 km w jedna str. - może nie jest to dużo ale czasem trzeba co 3 dni wyjeżdzac i jest to raczej uciążliwe...ale z drugiej strony dla \"tego\" celu nalezy się poświęcić :) w Bytomiu zkolei jest bardzo dobre laboratorium DEMETER co prawda dosyć drogie ale wykonuja tam specjalistyczne badania (niektóre \"unikatowe\" )...z tego co wiem podobnej jakości wykonują też w Lublinie i w Bydgoszczy... jeśli ktoś leczył się w Bytomiu prosiłabym o informacje pozdrawiam

Gość gość
Hej! ja od 4 sesji jeżdżę do Bytomia do Poradni Leczenia Niepłodnośći! Jestem z Gliwic i niestety zawsze co 2 tygodnie musze jezdzic,bo pracuje na 2 zmiany. Obecnie od jutra bede brac CLO ( juz mialam 2 sesje z innym lekarzem). Też jestem ciekawa czy lekarz w Bytomiu cos pomaga ;)