Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przzzerażonaaaa

śni mi się zmarły

Polecane posty

Gość przzzerażonaaaa

3 tygonie temu umarła moja ciocia. ogólnie byłysmy dla siebie miłe, choć po drobnym nieporozumieniu ( dowiedziałam się, ze obgaduje mnie) przez ostatnie poł roku nie utrzymywałam z nią kontaktu. a teraz mi się śni, każdej nocy...nic nie mówi, tylko chodzi po jakimś mieszkaniu. wyglada jak lalka z porcelany jest ktos mądry, kto wie co sie dzieje? prosze o powazne potraktowanie tego jakze infantylnego postu

Gość przzzerażonaaaa
zapalałam znicze, modle sie za nia..glupio mi, ze nie poszłam sie pozegnac kiedy zyła...

Gość chce po prostu abyś
jej wybaczyła ale tak szczerze ...odmów szczera modlitwę za zmarłych.

Pomódl się za jej duszę i wspomnij ciepło. Postaraj się nie myśleć o niej źle, co minęło już nie wróci, a o zmarłych trzeba pamiętać i wspominać z radością w sercu :)

Gość przzzerażonaaaa
no i tu jest problem...ta osoba umiała tylko komus przykrosci sprawiac..w sumie drobne...ale jakos tak nie moge zapomniec tego złego...ale czemu tylko mi sie śni???? dla reszty rodziny tez nie była zbyt miła

Gość chce po prostu abyś
może wobec ciebie była najbardziej złośliwa ....musisz jej po prostu wybaczyć bo nie będziesz miała spokoju

Gość chce po prostu abyś
jasne egzorcyste zaraz wołać :O

Gość przzzerażonaaaa
no dajcie juz spoko z egzorcysta :/ ja tak sadzę ,ze moze faktycznie chce sie pozegnac... dziekuje wam

Chodzi o to ze jestes przestraszona i oslabiona, dlatego przychodzi. Dlatego od razu myslisz czym zawinilam? Jesli znow przyjdzie we snie powiedz jej aby odeszla w strone swiatla, kieruj ja do swiatla. Nie boj sie. Tym samym powiesz jej ze nie masz zalu i ze moze przejsc na druga strone.

Gość przzzerażonaaaa
łatwo powiedzieć...zaczeła mi się snic a ja wcale o niej nie mysłałam..umarła, na pogrzebie byłam i szybko wróciłam do codziennego zycia i ciekawego jak mam z nia rozmawiac..skoro ona nic nie mówi, tylko chodzi..a ja w snach nie umiem tak zwyczajnie gawedzic

Nie obwiniaj sie o nic.. nic w tym zlego ze szybko wrocilas z pogrzebu i wrocilas do normalnego zycia. Zanim usniesz powiedz ze nie zyczysz sobie zadncyh odwiedzin.

Gość przzzerażonaaaa
dziekuje za dobre słowa chociaz jak to czytam, to teraz czuje sie jak wariatka :)

W mojej interpretacji to jest znak odrodzenia...nie wiem dlaczego ale tak sadze...Czy Ty nie jesteś w ciąży???