Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonka

CD Magduśka25 Kornik79

Polecane posty

Gość szalonka
brrrrr Korniku już się zaczynałyśmy martwić! jak dzień? Maguśka...no co czekam na wiosnę;)

Gość szalonka
echhhhhhh..bo wiecie, skorpion uczący sie siebie...bycia samą...ale nie samotną:)

szalonko ale czy uważasz ze jest to wykonalne ? wszak człowiek jest zwierzęciem stadnym !

Bycia sama ale nie samotna.A zobaczcie ile samotnosci na swiecie. Niekiedy mam wrazenie ze pozostaje tylko smiech. Blizniak- kilka osobowosci w jednym ciele,brrrr.Szalonka-skad w tobie ten smutek?

Gość szalonka
nie, nie smutek....własnie wiem Kornik, zwierzątkiejj to ja stadnym jestem i ludziów to ja nie unikam, ale przecież na siłę nic nie zrobię. nagle więcej czasu dla siebie, na swoje sajęcia, na ważne tylko dla mnie sprawy. oczywiście nie przeczę...bliskość jest cudowna i ktoś obok również......ale się rozmarzyłam....tylko Montera żadnego na oku;)

Gość szalonka
rybaaaaaaaa.......ech..:)

Od dzisiaj juz nie mowie,ze chcialabym sie zakochac, tylko-chcialabym sie zakochac z wzajemnoscia.Szalonko-z monterem to nie wiadomo jak bedzie. Jestes bardzo tajemnicza, wiesz?

Gość szalonka
tiaa...bardzo zdrowe są ryby:P opowiedz lepiej co u Ciebie Kornik we serduchu! skoro wszyscy, to wszyscy...

Gość szalonka
Magda, takie są skorpiony....nie lubią się "odkrywać"

Gość szalonka
ale cococococ...no bo z rybą miałam do czynienia:P co jeszcze chcecie wiedzieć? no czekam na wiosnę....:)

wiosna juz jutro ! no mam nadzieje ze uczniowie nie przyjdą na zajęcia :D

Gość szalonka
a ja jutro właśnie pójdę na zajecia, jedne to jedne, bo muszę śmigać do pracy zebra kolejny opieprz...ale pójdę! Kornik no wiesz, ale ja na inną wiosnę czekam, we sercu;)

aaaaaaaaaaaaaa.... no to juz inna sprawa :P ja też takiej wiosny usilnie wypatruje :D

Gość szalonka
nie nic na siłę.....co ma być, to będzie, wiesz nie da się w tej kwestii Montera zatrudnić!!!!!!:P

nie ? hmm a ja szukam ogłoszeń monterek ! :D:D ... nie wszyscy mają takie szczęście jak magduśka :P

Gość szalonka
ogłoszeń? jak to? :/

Co to za szczesci?!?!?!?!Poki co, moje zauroczenie jest tylko moje i nie wiem czy kiedykolwiek bedzie obustronne,no ale ...w zyciu piekne sa tylko chwile,prawda?Warto,, chocby nawet nic mialo nie byc.Bo mam wiosne w sercu.

ee magduska daj troche tej wiosny :D nie no zartuje z tym szukaniem... ;)