Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaaa

laczego dla facetów była dziewczyna to wróg???

Polecane posty

Gość kobietkaaaa

Chciałabym się dowiedzieć dlaczego tak jest. Dlaczego niektórzy faceci traktuja swoje byłe dziewczyny jako wrogów??? Nie mówię o tym, żeby dalej pozostać w przyjaźni (chociaż taka możliwość też istnieje), ale żeby chociaż na ulicy powiedzieć "cześć", a nie odwrócić się w drugą stronę i udawać że się nie widzi...

Gość afress
adze, ze mezczyzni sa inni niz my kobiety. Dla nich rozstanie to jedno wielkie ciecie. Zaczynaja nowe zycie i nie ogladaja sie za przeszloscia. Kobiety rozpamietuja miesiacami. jeszcze jak dojdzie do tego, ze facet odszedl w brzydki sposob, glupio mu jest, odwraca glowe na ulicy. Nawet jak odejdzie z klasa, czesto uwaza ze byla to byla i nie trzeba jej mowic czesc:)

Gość Maleństwo*
bo to niedojrzale cioty.Inaczej sie tego ujac nie da.Ja z moim ex jestem w bardzo dobrych stosunkach kumpelsko-przyjacielskich.TO zalezy od ludzi...czy do tego dorosli. Przyjazn bardzo rzadko jest koncem milosci.A jednak czasami sie udaje :)

Gość lemon tv
o to to .albo obiecuja kontakt dlaszy ale to tylko obietnica

Gość jak cham to uda ze nie widzi

Gość samotnik samoynu
a jak ma urazę słuszą i kobieta zraniła? To co? Nie może mieć urazy?

Gość samotnik samoynu
Mnie naprzykłąd jedna zraniła i nienawidzę jej teraz i chce by to wiedziałą i nie chcę z nią żadnego kontaktu bo to przypomina mi o dawnych czasach gdy byłem z nią szczęśliwy a już nie jestem bo porzuciła.

podzielam opinię przedmówcy... po prostu czasami trzeba zamknąć pewien rozdział w książce naszego życia i już do niego nie wracać :)

Gość Jako facet
Nie tak dawno był tu wątek pt "Jak ja nienawidzę swojego byłego" albo inny "Przeklinam cię ukochany". Z tego, co pamiętam cieszyły się dużą popularnością, więc nie gadajcie bzdur, drogie panie, że tylko mężczyznom zdarza się tak głęboko chować urazę, że nawet zwykłe "cześć" nie chce im przejść przez gardło.

Gość klerak
bo zdradzila :(

Gość bo i po co
Po co zdawać się z byłym/byłą, trzeba zamknąć pewien rozdział i żyć dalej.W końcu jak się z kimś rozstajesz, tzn., że coś jest nie ok. i dlatego nie ma sensu kontynuowanie znajomości

Gość gość
TJ5HO1p2dQYpx6HlA1O6DcXk