Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana2

moj chlopak zalozyl sobie konto na fotka.pl

Polecane posty

Gość skolowana2

sama nie wiem co myslec na ten temat ale nie za bardzo mi sie to podoba, zastanawiam sie po co mu to, czy to znaczy ze szuka przygod, moze kogos nowego?? czuje sie skolowana i troche mi smutno z tego powodu. Co o tym myslicie?

Gość kropelka w oceanie
Czulabym sie dokladnie tak samo jak ty. Rozmawialas z nim o tym ? Tlumaczyl po co mu to konto ?

Gość skolowana2
nic nie powiedzialam bo dowiedzialam sie o tym w niezbyt ladny sposob, mianowicie przegladajac jego skrzynke, jak mu powiem to bedzie doskonale wiedzial skad wiem i sie wscieknie

Gość podaj linka do jego strony
to Ci napisze czemu załozył :P

Gość hejahejabela
zawsze mozesz powiedziec ze zyczliwi ci doniesli :) dla mnie to pewien rodzaj zdrady

Gość olalale
wiesz moj byly tez tak zrobil... potem zaczal gadac z pannami na gg...

Gość skolowana2
nigdy w zyciu mi nie uwierzy w zadnych znajomych. Beznadziejnie sie czuje, nawet nie jestem zla po prostu cholernie mi przykro. Sorki ale nie podam linka.

Gość skolowana2
no wlasnie o to mi chodzi, ze zacznie gadac z pannami na gg, on doskonale wie co mysle o takich serwisach a mimo wszystko to zrobil. Jest mi cholernie przykro.

Gość olalalaee
wiesz u ciebie mzoe byc inaczej ale powiem ci jak u mnie bylo zalozyl sobie konto na fotka.pl i niby nic takiego sie nie stalo, potem na gg odkrylam jego rozmowy nocne z dziewcyznami, caluski, nazywal je slodko, to bolalo

Gość skolowana2
i co zrobilas? jestes z nim jeszcze?

Gość mi nie odpalają klipy
kopnij go w dupala - przecież na takich portalach to zakładają konta zjeby...w dodatku potajemnie...:O

jej, nie cierpię takich debili. U mnie tak się właśsnie zakończyło coś, co trwało ponad 3 lata, przeżyło zaręczyny, no ale ...nie wytrzymało. Dzięki fotce m.in. I jego głupocie oczywiście.

Gość skasuj mu to konto
jeśli masz dostęp do skrzynki to znasz hasła - pewnie i na konto na fotce się dostaniesz - nie tłumacz nic tylko skasuj - może zrozumie :D a jak nie - trudno - jeśli założy niowe - to kopnij i tyle

Gość skolowana2
nie znam jego hasel, zostawil po prostu otwarta poczte i pojechal do pracy, chyba zapomnial zamknac i tak sie dowiedzialam. Ciezko kopnac kogos z kim mieszka sie juz tyle lat i na dodatek ma sie dziecko.

Gość lepiej na fotce niż radnkach
gejowskich

Gość do skolowanej
wspolczuje ci kobieto masz racje,ciezko zostawic kogos kogo sie kocha i tworzy z nimn rodzine ja bym sie przyznala ze zostawil poczte i zobaczylas te wiadomosci albo sklam go ipowiedz ze jakas kolezanka widziala jego zdjecia to zalezy jak z nim zyjesz chcesz byc uczciwa? ale on do ciebie nie jest

Gość taka jedna Kasia
moze chlopak chce sie dowartosciowac.

To moze po prostu za kilka dni pokaz mu ten jego profil ze niby siedziałas na necie i przeglądałas sobie rozne strony i przez przypadek trafiłas na to ;-) ciekawe jak by sie wytłumaczył :-/

Gość stonkaaa
mojej kumpeli chlopak tez zalozyl i zdradzal. a tak w ogole to mogl zalozyc z ciekawosci, moze nie oglasza sie i nie siedzi tam, ma swoje zdjecia? co pisze w rubryce o wymarzonym partnerze? Jesli nie napisal ze Cie ma i kocha to lipa, wydaje mi sie ze szuka kogos nowego :|

Gość stonkaaa
Ja bym Ci radzila nic nie mowic, i obserwowac- gadu sprawdzac, konto tez, tam jest wglad w komentarze. zobaczysz czy w ogole uzywa konta- mozna sprawdzic kiedy sie loguje i jak czesto (jesli robi to zawsze kiedy wie ze go nie przylapiesz to jest nad czym sie zastanowic

Gość skolowana2
tak tez zrobie, zalozyl je dopiero przedwczoraj wiec musze go troche poobserwowac i zobaczyc po co mu to. Nic narazie nie powiem ale cholernie mi przykro z tego powodu.

Gość stonkaaa
niepotrzebnie Ci na razie jest przykro, moze zalozyl zeby zobaczyc jakis filmik/zdjecie kumpla ktory tam udostepnil, moj tez zalozyl z ciekawosci czy ja mam tam konto, zeby moc mnie wyszukac po danych:P ale nie znalazl i wiecej tam nie zagladal

Gość ale moze byc tak ze
dowiedzial sie ze ktos ze znajomych załozył i chcial sie posmiac . a wtedy trzeba załozyc konto zeby moc uzyc opcji szukaj :) no chyba ze dołaczył zdjecia.. a to juz nie jest konieczne.Ale moim zdaniem nie powinnas prowadzic sledztwa tylko grac w otwarte karty.powiedz mu i juz!

Gość stonkaaa
nie mow mu bo jak oszukuje to sie wyprze i bedzie bardziej uwazal, jesli zalozyl mimo ze wie ze tego nie lubisz, to powinnas przeprowadzic male sledztwo- dla wlasnego spokoju

Gość OLA 3 w 1
Napewno szuka przygód bo mu się znudziłaś.

Gość skolowana2
narazie jeszcze nie wkleil zdjecia dlatego chce poczekac i posledzic.

Gość moja dziewczyna tez ma
tam konto jestem na nia wkurwiony :(

Gość skolowana2
zastanawiam sie czego ludzie, ktorzy sa w zwiazkach szukaja na takich forach randkowych?? czy nie zdaja sobie sprawy ze to moze ranic partnera? jak ja poznalam swojego obecnego chlopaka, mial swoje konto na prawie wszystkich takowych forach, jak sie dowiedzialam kazalam wszystkie zablokowac i tlumaczylam ze to jest wystawianie zwiazku na niepotrzebne burze, po co to komu?? wszystko zablokowal i dlugo byla cisza az do niedzieli jak zobaczylam konto na fotce. Jezeli konto dalej sie rozwinie to naprawde chyba go zabije.