Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana-red

uczennice w ciąży - reportaż, szukam bohaterek

Polecane posty

Gość Liliana-red

Dziewczyny, jeśli któraś z Was jest w ciąży, a nie skończyła jeszcze szkoły średniej, i chciałaby opowiedzieć w jednym z kobiecych miesięczników o tym, jak ciążę przyjęła rodzina, znajomi, szkoła... a przede wszystkim, jak sama radzi sobie w takiej sytuacji, bardzo proszę o kontakt! Nie ukrywam, że najbardziej zależy mi na osobach, ktore zgodza sie pokazac twarz (oczywiscie zdjecia zrobi swietny fotograf i beda przesliczne!). Ale w uzasadnionych przypadkach mozemy tez zapewnic pelna anonimowosc. Czekam na maile LilianaF@gazeta.pl

Gość Liliana-red
Jeszcze raz serdecznie prosze o kontakt dziewczyny, ktore jeszcze nie zdaly matury a sa w ciazy!

Gość moja kuzynka
nie skonczyla jescze gimnazjum(jest w 3 klasie)a za jakies 2 tygosnie urodzi.jak sie o tym dowiedzialam bylam wszoku.sama mam 19 lat od trzech lat chodze z chlopakiem ktory mieszka 20km ode mnie i od dwoch lat zawsze jezdze do niego na weekend.moi rodzice mi zaufali i zgodzili sie na to,a matka tej mojej kuzynki czyli moja ciotka jak sie dowiedziala o tym to od razu stwierdzila ze niedlugo zajde w ciaze:) i jakos nie jestem i narazie nie planujemy

Gość gremlinka
Czyli początkujące studentki odpadają:(

Gość Liliana-red
Gremlinko, odezwij sie na mojego maila! Chodzi po prostu o bardzo mlode dziewczyny... A zaszlas w ciaze juz po maturze czy przed? Dziewczyny, prosze, odezwijcie sie - juz dogadalam sie z naczelna, ze nie musimy robic zdjec tym z Was, ktore nie chca, chodzi o pokazanie historii przede wszystkim... O to, jak to jest byc dzis nastolatka w ciazy. Pokazemy tez fajne dziewczyny, ktore maja juz duze dzieci, urodzily je przed matura i swietnie sobie dzis radza. Ku pokrzepieniu serc. No i poprosimy bardzo wszystkie mamy, zeby w takiej sytuacji staly murem za corkami. Nauczycieli tez...

moja koleżanka która ze mna chodzi do szkoły jest juz 2 raz w ciązy (III klasa dopiero)........:(

Gość Liliana-red
Martinella, wyslalam Ci maila, bardzo bym chciala pogadac z Twoja kolezanka z klasy!!!