Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka..

tydzien temu wprowadzilam sie do warszawy, jakie to piekne miasto

Polecane posty

Gość kolezanka..

:-) bardzo mi sie tu podoba i jestem dmumna ze jestem ze stolicy

Gość Warszawa nie bardzo
mi sie podoba, wolę Wrocław - pewnie dlatego, że stąd pochodzę ;) no ale na pewno Warszawa lepsza niż jakiś wypizdów :D

nie jesteś ze stolicy bo sie tu nie urodziłaś skoro dopiero co sie przeprowadziłaś,pozatym podzielam Twoje zdanie-Warszawa nie jest wcale taka piękna,nie widziałaś chyba Pragi...Daję Ci rok góra i Twoje zafascynowanie zniknie

Gość ależ ty
syf, malaria bangladesz:o sama stolyca:o zwlaszcza centrum:o

Gość PIKPIKPIKPIK
o roku zafascynowanie każdym miastem zniknie:D

Gość ależ ty
zwłaszcza Warszawką:o

Gość PIKPIKPIKPIK
Praga może nieciekawa, ale reszcie do Bangladeszu daleko:D Ps. nie jestem ze STOLYCY:classic_cool:

Gość weź ty sie lecz
wypierdalać

Gość ależ ty
jedynie Praga jest zajebista:classic_cool: na dawnym bazarku można spotkać pana S. M. wabiącego bazarowe kobity:p tylko to mu biedaczynie zostało:)

Gość Warszawa nie bardzo
mi nie zniknęła fascynacja Wrocławiem przez ponad 20 lat ;)

Tylko zajeb... fałszywy człowiek jest sie w stanie za kogoś podszyć!!!WYPIER... Z FORUM!!!

Praga jest własnie jedną z ciekawszych dzielnic. Nieciekawy to jest Mokotów i takie tam blokowiska. Na Pradze sa piękne kościoły, cerkiew, oryginalne kamienice z okresu przez II W.Ś., miejscami bruki, bardzo stara architektura. Nie znacie się. To jest ewenement na skalę światową. Wszyscy mówią, ze Praga to stara dzielnica. A ona właśnie jest jedną z najnowszych. Dlatego na robotniczym Muranowie czy w tak zwanej (w XIX wieku) Dzielnicy Zachodniej, gdzie były drewniane domy, miasto wyglądało zupełnie inaczej, trzeba było wszystko przebudować. A Praga, ponieważ budowana była później, już nie z drewna, zachowała się do teraz, oczywiście tylko niektóre budynki. Poza tym Warszawa jest piękna. Byliście kiedyś w Paryżu, który to ma być miastem mody i stylu?:O To jest dopiero porażka... Wszedzie beton, beton, beton. Zero zieleni. Ludzie latem leżą na betonie koło centrum sztuki współczesnej:o I generalnie za ciekawie nie jest:) A Madryt? Ateny? Wiedeń, gdzie nigdzie nie można dojechac, bo każda ulica jest jednokierunkowa? Oslo? Moim zdaniem Warszawa jest bardzo łądnym miastem i lubię tutaj wracać. I raczej się nie wyprowadzę. A jak się komus nie podoba- droga wolna:p 🖐️

Gość ależ ty
deska>>> moge mieć do ciebie prośbę?

Gość PIKPIKPIKPIK
Zgadzam się z deską w 100%!!!!!!!!! I na potwierdzenie zaraz coś wkleję.

Nie,spoko to przejdz sie po Pradze o 12 tej w nocy i zobaczymy czy po takim spacerku też bedziesz taka happy jak Cie opier...z kasy i zerżna dupę...czy bedziesz taka zachwycona???

Gość ależ ty
między innymi tak, ale, prosze, nie rospisuj sie tak jak w pracy magisterskiej, ok? ps. nikt tego nie czyta:o

Mnie najbardziej śmieszy, jak ludzie, którzy NIGDY nie byli we Francji opowiadają o e grodach:P Które widzieli chyba na filmach, których akcja się rozgrywa w XVII wieku:D I kręcą je na wsi:) Ogrody Elizejskie to jest maleńki parczek, który Skaryszewskiemu nie dorasta do pięt. Rosną tam rzadkie i żałośnie przystrzyżone krzaczki, a cały park wysypany jest żwirem. Jak się obejrzy Paryżewo z góry, to nie widać NIC poza betonem. Warszawa to jest oaza, OAZA zieleni przy Paryżu. Przy innych miastach też.

Gość ależ ty
oluśka>>> a po kiego kja chodzisz po Pradze o tak wczesnej porze? chcesz sznyta zarobić?:p

oluśka, nie bądż prymitywką:O W ogóle nie o tym rozmiawiamy. Poza tym ja tam mieszkałam przez jakieś 6 lat i nikt mi igdy niczego nie ukradł i nic nie zerżnął. A nawet jako dziecko chodziłam po nocy po okolicznych zakamarach, bo mój pies często chciał wychodzić na spacer w nocy.

Gość ależ ty
bo Praga to jest slams olusia zwłaszcza okolice Stalowej i Różyckiego, najlepiej autem siem poruszać:classic_cool:

Gość ależ ty
deska,>>>ierdzielisz:o mnie kiedyś cyganka zatrzymala właśnie na Targowej i jak odmówiłam wróżby znikł mi pierdzionek zareczynowy:o dlatego teraz nie chadzam w te tereny na butach:o

Gość ekoterm
deska, wrzuc na luz, ja kumam, patriotyzm lokalny...calkiem pozadana cecha.... ale szczerze mowiac, jak chce sobie obejrzec zielen, to ide do lasu, jak chce podziwiac architekture, to jade do ladnego miasta. i jesli mowimy o krajobrazach miejskich, to paryz jest akurat duzo ladniejszy od warszawy. mozna tego nie wiedziec, jesli sie go przebiega wzdluz i wszerz na wycieczce pt "paryz w weekend" :)

Warszawa to shit!!!Połowa to wieśniaki które maja sie za wielkich Warszawiaków!!!HAHAHAHAHHA

Co tutaj dużo pisać deska jesteś bardzo naiwną dziewczynka...:)

Dopiero jak ktoś Cie kopnie w dupę to sie życia nauczysz...Ide spać bo nie moge już czytać tych bzdur